Pa stavi neki lagani tekući puder i poslije kad ti se zasjaji samo pređi nekim u prahu...dosta njih hvali od Bourjoisa libre come air (tako nekako)...
Raspravljate o temi Općenito o puderima u Dekorativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Trazim neki dobar puder za mesovitu kozu lica?Probala sam sve i svasta ali mi se uvek nos zasija posle 3 ...
Pa stavi neki lagani tekući puder i poslije kad ti se zasjaji samo pređi nekim u prahu...dosta njih hvali od Bourjoisa libre come air (tako nekako)...
Posto ima sve vise cura na ovom forumu pozeljela sam osvjeziti ovu temu!
Zanima me koji puder vi koristite i koliko ste zadovoljne njime?
(koji vam je tip kože, koliko dugo traje puder, znaci vase osobno iskustvo!)
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
evo ja koristim ovaj nosvi od vichy-ja, normateint, i zasad sam prezadovoljna
Moj prvi puder koji sam kupila sa 17, kad sam počela izlazit i šminkat se, bio je MF Lasting performace, i njega stalno kupujem, isprobavala sam ja duplo skuplje ali mi nisu valjali, negdje prije sam kupila od Revlona neki na sniženju i super mi je, gotovo kao MF... samo što sam ja uvijek nezadovoljna i s nijednim nisam oduševljena, tako da još uvijek tražim...
Prvi puder koji sam koristila je MF 3 in 1. I nekako je pretezak, pokvarija mi se ten od njega pa sam ga prestala koristit. Sad trenutno koristim od Deborah Color Copy i Manhattan Wonder finish. Svako malo kupim neki drugi puder, nisam vijerna jednome,kako se jedan potrosi, tako kupim neku drugu marku.
Ako si ko ova na avataru onda šta će ti puder ja koristim isključivo max faktor i jako zadovoljna
Ova na avataru ima kilu pudera...
To da ,ali ko za to mari ipak je ona faca a bez pudera katastrofa![]()
![]()