eh i imam od givancy-a 4 ruža (masno skupa, najskuplji je koštao 289 kn)... ali sjajila su mi najbolja...
Raspravljate o temi Sjajila za usne u Dekorativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; koja sjajila za usne koristite? ja u svojoj kozmetičkoj torbici posjedujem (idem redoslijedom od najboljeg prema najgorem..): 1. diorovo (neznam ...
Love me, or hate me! Striptizeta
eh i imam od givancy-a 4 ruža (masno skupa, najskuplji je koštao 289 kn)... ali sjajila su mi najbolja...
Meni najdraže sjajilo za usne je od Clarinsa (ljubičasti), isto nije baš jeftin, bia je 189 kn... Al mi je stvarno predobro...
Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person...
čula sam za to sjajilo.. moja sestra ga ima... jako mi se sviđa, a i nije pretjerano ljepljivo... ja tražim baš sjajilo koje nije uopće ljepljivo...
najbolja sjajila su od Guerlaina iz linije Kiss Kiss:
41449827-177x150-0-0.jpg
Been there,done that....
i ja volim guerlain sjajila....
stoje na ustima cijeli dan,ne skidaju se...imam prozirno guerlain.......i diorova su mi super...ona dior kiss.....imam crveni....
......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""......
ne volim sjajila, sve je to meni nekak ljepljivo...radje cu se najest slanine i dobit isti efekt![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu