Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Sminkanje za maturu

Raspravljate o temi Sminkanje za maturu u Dekorativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Cure da li netko zna dobru sminkericu u Splitu koja me nece zacementirati sa puderom i zacrniti mi obrve.. Molim ...

Starter Avatar od korisnika Sandra Dee
    Datum registracije
    29-04-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Sminkanje za maturu

Cure da li netko zna dobru sminkericu u Splitu koja me nece zacementirati sa puderom i zacrniti mi obrve..
    Molim javljajte hitno
    Pozz
    Zadnji Uredio Sandra Dee : 29-04-09 u 23:20

Starter Avatar od korisnika magdalena 89
    Datum registracije
    30-04-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Sminkanje za maturu

Citat Pravi autor: Sandra Dee Pogledaj Poruke
    Cure da li netko zna dobru sminkericu u Splitu koja me nece zacementirati sa puderom i zacrniti mi obrve..
    Molim javljajte hitno
    Pozz
    Haha tako ti je to kad ides kod kozmeticarki ovo govorim iz iskustva
    Mene je za maturu sminkala Ana Benzon iz Splita cura sminka prva liga, bila sam prezadovoljna Ja ne volim prejaku sminku onako prirodno ali opet da me ulipsa i tocno mi je tako napravila. Cura je zavrsila skolu negdi vani i predaje na skoli za visaziste u ST tako da je stvarno profi.Njen broj ti je 0958443990.

Ajde i javi kako je proslo
    Zadnji Uredio magdalena 89 : 30-04-09 u 13:46

Starter Avatar od korisnika Sandra Dee
    Datum registracije
    29-04-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: Sminkanje za maturu

Citat Pravi autor: magdalena 89 Pogledaj Poruke
    Haha tako ti je to kad ides kod kozmeticarki ovo govorim iz iskustva
    Mene je za maturu sminkala Ana Benzon iz Splita cura sminka prva liga, bila sam prezadovoljna Ja ne volim prejaku sminku onako prirodno ali opet da me ulipsa i tocno mi je tako napravila. Cura je zavrsila skolu negdi vani i predaje na skoli za visaziste u ST tako da je stvarno profi.Njen broj ti je 0958443990.

Ajde i javi kako je proslo
    Hvala na brzom odgovoru Magdalena vec sam je zvala i cura je stvarno ok i odma je skuzila sta hocu. Naci cemo se ovih dana na probnom sminkanju juhhhuuu...
    Ma sve je bolje od lokalnih kozmeticarki

Lajkaj nas na Facebooku