| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Amerika u Društvo forumu; Ovako, mene zanima kako poslati poruku nekome tko je u Americi? Znam da prvo treba napisati 001, pa onda br.! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 133
![]() | Amerika Ovako, mene zanima kako poslati poruku nekome tko je u Americi? Znam da prvo treba napisati 001, pa onda br.! To sam i napravio, ali kada pošaljem poruku, piše mi poruka poslana i nakon sek. mi dođe izvješće da poruka nije isporučena, pa ako tko zna od Vas kako da pošaljem poruku? Unaprijed hvala!
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Amerika 001 usa 435 utah 2337-435 (moby) 0014352337435 ako ne prolazi znaci da si slao na kucni a to neide. To se i meni desavalo kada sam slao u azerbejđan. Onda sam dosao do istine da moram uneti broj mobitela. Kolega mi dao broj kucnog
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.