| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Amerika (USA), što mislite o njoj i zašto tako mislite u Društvo forumu; Naslov sve kaže. Slobodno budite opširni. Probajte argumentirati to što ste napisali - zašto tako razmišljate. Što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-07-08
Poruka: 18
![]() | Amerika (USA), što mislite o njoj i zašto tako mislite Naslov sve kaže. Slobodno budite opširni. Probajte argumentirati to što ste napisali - zašto tako razmišljate. Što vam je najbolje, što najlošije. Zašto bi ste tamo živjeli, a zašto ne. Iskustva onih koji tamo žive ili koji su tamo živjeli su posebno dobro došla.
__________________ Did you, know? You're the smartest girl I ever spent the night with on a train. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amerika (USA), što mislite o njoj i zašto tako mislite Pa ajte vas dvojica prvi otvorite trend razglabanja - dvoje vas je pa možete, pa će se netko sigurno priključiti ako bude zanimljivo... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Amerika (USA), što mislite o njoj i zašto tako mislite Ne volim ih zato što su prepotentni. Crni, bjeli, žuti ili crveni svi se ponašaju kao ubermenschi!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 494
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amerika (USA), što mislite o njoj i zašto tako mislite Ameri su na pragu velike recesije, koja moze biti gora i pogubnija nego ona 1929. Njihovo ocajanje se ogleda u tome sto pribegavaju metodama koje su bile karakteristicne za komunisticki sistem.Vestacki pumpaju 700 milijardi dolara ne bi li spasli sto se spasti moze.Takve metode su se pokazale kao neuspesne i zato ne mislim da ce ista promeniti. Na teret poreskih obveznika se stavljaju nova zaduzenja a cela kriza je i pocela zbog slabljenja kupovne moci, te je trziste nekretnina u totalnom haosu.Ameri se dnevno zaduzuju dve milijarde i uz trilione dolara sadasnjeg deficita mogu relativno brzo da bankrotiraju.Veliko je pitanje kako ce se to odraziti na svetsku ekonomiju. Iz dva velika rata u proslom veku izasli su ekonomski jaci jer su za suvo zlato prodavali sve sto su mogli proizvesti.Nije tajna da su finansirali i Hitlerov dolazak na vlast.Ako sadasnja kriza bude pretila da srusi ceo americki sistem, postoji bojazan da izazovu nesto gore od svega sto je do sada vidjeno u ljudskoj istoriji.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,410
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amerika (USA), što mislite o njoj i zašto tako mislite ko što reče Edo : "Amerika nije rad i znoj Štuliću lag’o si, jeboli te onaj stih tvoj Amerikanci su šupci, ona najgora mraka Kod njih ti se radi od jutra do mraka Nema ko kod nas ono: pauzica-kafica-cigara Kod njih se sve vrti oko para Nema onog u goste nenajavljen Sa kesom mesa za rostilja Kod njih se iz fiseka pije piva (e jebiga)... Al’ gotiva je plata, standard je jebiga, dobar Imas za zivot cak i ako si sobar "
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." Zadnji Uredio Adolon : 25-09-08 u 21:10. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amerika (USA), što mislite o njoj i zašto tako mislite Kako bi to moj bivsi susjed-profesor rekao: "Brzo su se uzdigli, brzo ce i pasti."
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,559
![]() | Re: Amerika (USA), što mislite o njoj i zašto tako mislite Super su, najbolja država na svijetu.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerika sad usa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:30.