Stranica 2 od 55 PrvoPrvo 12345671252 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 541

Beograd

Raspravljate o temi Beograd u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; Jebiga sad... Ja sam u undergroung fazonu, tj ne splavarim. Inace ako si fancy, imas sirok spektar splavova u ponudi ...

Starter
    Datum registracije
    14-04-08
    Starost
    22
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

Re: Beograd

Jebiga sad... Ja sam u undergroung fazonu, tj ne splavarim. Inace ako si fancy, imas sirok spektar splavova u ponudi i to pogotovo na Adi. Sad pivo... Ovo nase, Jelen i Vajfert ti se po kaficima krecu od 80 - 100 rsd, tuborg, beks oko 150, hajneken je 200 - 250... To ti je i ovko, po nekim ne mnogo eksluzivnim klubovima. Sto se tice kafe, crna je oko 50 rsd, espreso 80, nes 100... To su ti cene, kazem ti za kafice. za splavove veruj mi da ne znam, nikad nisam bio ni na jednom, ali sigurno su vece nego ove!!! Inace, odnos evra i dinara je 1:81,5... Pa ti racunaj u kunama kako ti dodje.
    Wish everything is allright
    Please lord have mercy never let dem from your sight
    We all did some wrong
    From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!!

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Po mojoj gruboj računici ispada da je 100 dinara (valjda je to ovo - rsd) 9,2 kn. Ako to zaokružimo na 10 samo skidamo jednu nulu i nema problema. Skidali smo prije i po više nula.

U Beogradu sam bio prije 30 godina, malo mi je toga ostalo.

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Daidza, neces valjda na splavove?!!! Vecina njih ti je leglo sponzorusa, pa vi vid'te! I, da, cene tamo znaju biti opake, cula sam, nisam bila na splavovima, ni ja nisam u tom fazonu! Doduse, ima i onih cool!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

Ima sponzoruša, valjalo bi otići malo na splavove
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

pa cijene kao i kod nas. nije ni vama bajno znači

ako odem ići ću kamo me vode, ionako sam ne bi nigdje završio
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter
    Datum registracije
    10-12-06
    Starost
    24
    Poruka
    38
    Liked
    0 times

Ja sam bio nedugo i vračam se opet. Imam puno frendova dolje tak da mi je mrak. cijene iste ko kod nas čak neke stvari i puno skuplje. cola od 2 litre je 8kn tak da dok sam tamo ne pijem nikaj osim kole u raznim kombinacijama. hihhihihi.... kaj se sponzoruša tiče jeftinije se nego one zagrebačke a i mnogo mnogo bolje...

Starter
    Datum registracije
    14-04-08
    Starost
    22
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    Po mojoj gruboj računici ispada da je 100 dinara (valjda je to ovo - rsd) 9,2 kn. Ako to zaokružimo na 10 samo skidamo jednu nulu i nema problema. Skidali smo prije i po više nula.

U Beogradu sam bio prije 30 godina, malo mi je toga ostalo.

"rsd" - nova oznaka za dinar, znaci "repblike srbije dinara", mada se redje koristi, jos uvek je popularna skracenica "din". Jeste, po nekoj gruboj razunici, za manje iznose, kad prebacujes dinare u kune, samo skines jednu nulu.

Ma gde bajno, covece. Cene kao kod vas, mozda vece, a plate manje. Kurac, sve u svemu. A spoznzorusa imas svuda, ne gledaju nacionalnost ako si punog dzepa i sa dobrim autom. I da, HR table malo ko ferma... U smislu da ce ti neko demolirati auto, i to...
    Wish everything is allright
    Please lord have mercy never let dem from your sight
    We all did some wrong
    From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!!

LPK
    LPK je offline
    prof. Foruma Avatar od korisnika LPK
    Datum registracije
    23-08-07
    Poruka
    1,217
    Liked
    1 times

Bio sam, odem bar par puta godišnje...
    Imam nekoliko prijatelja tamo i rođaka tako da mi nije problem.
    A sve je baš kao što kaže Spale, jedino su cijene kruha, mlijeka i ove osnovne stvari jeftinije, ostalo kao kod nas...

Vidio sam dosta toga i tko nema predrasuda, zajamčen mu je dobar provod..
    Prijevoz mi je predobar, busevi i tramvaji - često voze i brzi su (busevi)...
    Rođak mi je objasnio foru s kartama, uzmeš nekoliko iskorištenih karata i komad papira, ubaciš ga u automat za karte, gledaš gdje su ti rupice, uglavnom se vrte iste kombinacije
    Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu;
    a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

U Beogradu sam odslužio 14 mj. bivše vojske....a zadnji put sam tamo bio 88. g. Tada sam ga upoznao skoro ko svoj džep.....neznam koliko se promjenio od tada tako da nemam nešto posebno za reći....Neke stvari su mi se sviđale ali neke i ne što se tiče samog grada. Ja samo znam da sam jedva čekao da odem iz njega....jer to je značilo kraj odsluženja vojnog roka. Razumijem Spale i tvoj oduševljeni opis svoga grada....jer svakom je njegov rodni grad nenadhebivo najljepši i najbolji.....Tako i ja osjećam prema svom Zagrebu....spličani prema Splitu...itd....Meni se može neko mjesto ili grad jako sviđati...ali nikad kao moj.........Neznam, ne mogu reći kakav dojam bi mi sada nakon 20 g. ostavio....no, vjerujem ti da bi se našlo dosta toga zanimljivoga....
    Vjerujem u....

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Korozija
    Datum registracije
    11-09-06
    Poruka
    821
    Liked
    0 times

Beograd je najveće selo Europe. Bio sam nekoliko puta. Poprilično je prljav i zamazan.
    Jebeš potpisr"

Lajkaj nas na Facebooku