Po mojoj gruboj računici ispada da je 100 dinara (valjda je to ovo - rsd) 9,2 kn. Ako to zaokružimo na 10 samo skidamo jednu nulu i nema problema. Skidali smo prije i po više nula.
U Beogradu sam bio prije 30 godina, malo mi je toga ostalo.
Raspravljate o temi Beograd u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; Jebiga sad... Ja sam u undergroung fazonu, tj ne splavarim. Inace ako si fancy, imas sirok spektar splavova u ponudi ...
Wish everything is allright
Please lord have mercy never let dem from your sight
We all did some wrong
From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!!
Po mojoj gruboj računici ispada da je 100 dinara (valjda je to ovo - rsd) 9,2 kn. Ako to zaokružimo na 10 samo skidamo jednu nulu i nema problema. Skidali smo prije i po više nula.
U Beogradu sam bio prije 30 godina, malo mi je toga ostalo.
Daidza, neces valjda na splavove?!!! Vecina njih ti je leglo sponzorusa, pa vi vid'te! I, da, cene tamo znaju biti opake, cula sam, nisam bila na splavovima, ni ja nisam u tom fazonu! Doduse, ima i onih cool!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Ima sponzoruša, valjalo bi otići malo na splavove![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
pa cijene kao i kod nas. nije ni vama bajno znači
ako odem ići ću kamo me vode, ionako sam ne bi nigdje završio![]()
Ja sam bio nedugo i vračam se opet. Imam puno frendova dolje tak da mi je mrak. cijene iste ko kod nas čak neke stvari i puno skuplje. cola od 2 litre je 8kn tak da dok sam tamo ne pijem nikaj osim kole u raznim kombinacijama. hihhihihi.... kaj se sponzoruša tiče jeftinije se nego one zagrebačke a i mnogo mnogo bolje...
"rsd" - nova oznaka za dinar, znaci "repblike srbije dinara", mada se redje koristi, jos uvek je popularna skracenica "din". Jeste, po nekoj gruboj razunici, za manje iznose, kad prebacujes dinare u kune, samo skines jednu nulu.
Ma gde bajno, covece. Cene kao kod vas, mozda vece, a plate manje. Kurac, sve u svemu. A spoznzorusa imas svuda, ne gledaju nacionalnost ako si punog dzepa i sa dobrim autom. I da, HR table malo ko ferma... U smislu da ce ti neko demolirati auto, i to...
Wish everything is allright
Please lord have mercy never let dem from your sight
We all did some wrong
From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!!
Bio sam, odem bar par puta godišnje...
Imam nekoliko prijatelja tamo i rođaka tako da mi nije problem.
A sve je baš kao što kaže Spale, jedino su cijene kruha, mlijeka i ove osnovne stvari jeftinije, ostalo kao kod nas...
Vidio sam dosta toga i tko nema predrasuda, zajamčen mu je dobar provod..
Prijevoz mi je predobar, busevi i tramvaji - često voze i brzi su (busevi)...
Rođak mi je objasnio foru s kartama, uzmeš nekoliko iskorištenih karata i komad papira, ubaciš ga u automat za karte, gledaš gdje su ti rupice, uglavnom se vrte iste kombinacije![]()
Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu;
a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život
U Beogradu sam odslužio 14 mj. bivše vojske....a zadnji put sam tamo bio 88. g. Tada sam ga upoznao skoro ko svoj džep.....neznam koliko se promjenio od tada tako da nemam nešto posebno za reći....Neke stvari su mi se sviđale ali neke i ne što se tiče samog grada. Ja samo znam da sam jedva čekao da odem iz njega....jer to je značilo kraj odsluženja vojnog roka. Razumijem Spale i tvoj oduševljeni opis svoga grada....jer svakom je njegov rodni grad nenadhebivo najljepši i najbolji.....Tako i ja osjećam prema svom Zagrebu....spličani prema Splitu...itd....Meni se može neko mjesto ili grad jako sviđati...ali nikad kao moj.........Neznam, ne mogu reći kakav dojam bi mi sada nakon 20 g. ostavio....no, vjerujem ti da bi se našlo dosta toga zanimljivoga....
![]()
Vjerujem u....
Beograd je najveće selo Europe. Bio sam nekoliko puta. Poprilično je prljav i zamazan.
Jebeš potpisr"