Nikada nisam bio ali sam uvijek planirao otić, sada znam i kakve me cijene očekuju
Tako da se nadam da ću ga posjetiti u skorijoj budućnosti![]()
Raspravljate o temi Beograd u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; Jbg, daleko smo mi od Singapura......
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Nikada nisam bio ali sam uvijek planirao otić, sada znam i kakve me cijene očekuju
Tako da se nadam da ću ga posjetiti u skorijoj budućnosti![]()
nisam nikada bio u begešu ali nadam se da će se to uskoro promijeniti..
p.s. poznavatelji, što preporučujete da se pogleda od kulturnih znamenitosti?
i gdje su najukusnija jela s roštilja? čuvene vešalice, punjena pljeskavica... :mjlac
ni ja nisam bila, al to mi je jedna od mojih top destinacija za posjetit u životu
čula sam da ima odlčnih a jeftinih motela i da su hosteli zakon!!puno mladih veselih ljudi iz cijelog svijeta...
nadam se skorašnjem posjetu...ipak je exit blizu![]()
- the chase is better than the catch -
U brate... Sto se tice hasa... Ima dosta restorana naravno, ali ako hoces da vidis sta je bas onaj originalni srpski merak uz odlicnu muziku uzivo, kao i odlican has, naleti do Skadarlije. A od kulturnih znamenitosti... Mnogo bi mi trebalo da nabrajam, jednostavno kad dodjes uzmi na kiosku neki kulturni vodic kroz beograd (yellow cab, npr) pa odaberi sta ti odgovara!![]()
Wish everything is allright
Please lord have mercy never let dem from your sight
We all did some wrong
From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!!
I taxisti te znaju dobro 'provozati', kad skontaju da nisi iz BG-a...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Niti jedan od ovih pridjeva ne bi se mogao povezat uz Beograd. Barem ih neće povezat netko objektivan. Naravno da je svakome njegov grad baš najnajnaj...
E pa pogrešno ćeš reći...
Nisam ti ja nikad ni bio brat, pa ti ne mogu bit ni bivši brat. Kužiš?
Bio davno, kad sam bio baš mali... tako da i ne pamtim baš neke dojmove...