Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Beograd u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Pošto je perodot spomenuo tržni centar na Novom Beogradu Delta Sity (koji je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-10-08, 22:45   #371 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 20
Poruka: 37
perodot se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku perodot
Re: Beograd

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Pošto je perodot spomenuo tržni centar na Novom Beogradu Delta Sity (koji je inače najveći u Beogradu, u njemu se nalazi bukvalno svašta od skupih, manje skupih butika,preko raznih restorana,kafića, bioskopa, do kuglane itd) , evo dve slike za sada...
za zagrebcane to je nesto kao avenie mall mozda malo vece. cijene iste ili skuplje nego u zagrebu......
perodot je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 23:21   #372 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
kad će meni neko da ispuni želju i slika "geru"
Joj Šabane, ja pokušavala da nadjem sliku ali nisam ništa našla, iskreno ja ne znam za tu kafanu, restoran.Pokušaću opet.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 23:44   #373 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Joj Šabane, ja pokušavala da nadjem sliku ali nisam ništa našla, iskreno ja ne znam za tu kafanu, restoran.Pokušaću opet.
pa taksisti ti znaju. To je kafana u koju idu taksisti i obična raja. jako jeftino i onako stolnjaci zamazani. E da nemoj da ulaziš. Nije za dame poput tebe. Dovoljno da fotkaš izvana.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-08, 00:00   #374 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
pa taksisti ti znaju. To je kafana u koju idu taksisti i obična raja. jako jeftino i onako stolnjaci zamazani. E da nemoj da ulaziš. Nije za dame poput tebe. Dovoljno da fotkaš izvana.
heh, pa pokušaću da se raspitam.
Odgovori sa citatom
Star 14-10-08, 00:05   #375 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 57
Poruka: 908
Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto

Šabane raspitivao sam se ja i kod taksista ali niko ne zna.Daj još neki podatak, lokacija i tako nešto.Možda je promenila i ime pa zato ovi mladji i ne znaju.
Odgovori sa citatom
Star 14-10-08, 00:18   #376 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ima jedan drugar. Ugrađuje gas u kola. Ideš tamo pored garaže od tramvaja javnog poduzeča. Neznam kako se on zove , ali žena mu se zove žaklina. Nemoj to da pričaš. Ima dva radnika. Kuća katnica i gledana rukavac Dunava. Pored toga je tenisko igralište. On ti ima mercedesa i živi sa roditeljima.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-08, 09:59   #377 (permalink)
Uvaženi forumas

Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto

Evo Šabane za sada satelitski snimak tog dela grada.
Ja ne znam tačnu lokaciju, a ti se možeš setiti jer si tuda hodo.Onda ti mogu još malo uvećati taj deo.Na slici radim pa se nadam da ćeš uskoro dobiti i to.Kafana se nalazi u delu grada koji se zove Dorćol.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Saban.jpg (147.3 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg Saba1.jpg (135.7 KB, 7 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 14-10-08, 15:18   #378 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-09-08
Poruka: 89
positive se izdvaja iz mase

prije ovih ratova bila sam u BG nekoliko puta,nisam dugo bila,dan-dva,tako da ne mogu procijeniti kakav je grad niti veličinom niti sam duh grada,pretpostavljam da se i tamo mnogo tog izmijenilo kao i u većini velikih gradova promjenom strukture stanovnika....Kalemegdan mi se baš svidio...
positive je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 18:31   #379 (permalink)
Uvaženi forumas

Malo slika iz moje okoline.Tramvaj je za Šabana specijano.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg nbg1.jpg (83.9 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg nbg2.jpg (112.6 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg nbg3.jpg (85.3 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg nbg4.jpg (106.4 KB, 4 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 17-10-08, 18:39   #380 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-08-08
Godina: 22
Poruka: 1,619
sanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono nešto

lijepe slike savana i ja cu postati neke kad se vratim iz beograda, samo da bude lijepo vrijeme
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: beograd srbija

« Tuzla | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114