| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Beograd u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Pošto je perodot spomenuo tržni centar na Novom Beogradu Delta Sity (koji je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) | |
| Starter | Re: Beograd Citat:
![]() | |
| | |
| | #372 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beograd Joj Šabane, ja pokušavala da nadjem sliku ali nisam ništa našla, iskreno ja ne znam za tu kafanu, restoran.Pokušaću opet. ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #373 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Beograd pa taksisti ti znaju. To je kafana u koju idu taksisti i obična raja. jako jeftino i onako stolnjaci zamazani. E da nemoj da ulaziš. Nije za dame poput tebe. Dovoljno da fotkaš izvana.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #374 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beograd heh, pa pokušaću da se raspitam.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #375 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beograd Šabane raspitivao sam se ja i kod taksista ali niko ne zna.Daj još neki podatak, lokacija i tako nešto.Možda je promenila i ime pa zato ovi mladji i ne znaju.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #376 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Beograd ima jedan drugar. Ugrađuje gas u kola. Ideš tamo pored garaže od tramvaja javnog poduzeča. Neznam kako se on zove , ali žena mu se zove žaklina. Nemoj to da pričaš. Ima dva radnika. Kuća katnica i gledana rukavac Dunava. Pored toga je tenisko igralište. On ti ima mercedesa i živi sa roditeljima.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #377 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beograd Evo Šabane za sada satelitski snimak tog dela grada. Ja ne znam tačnu lokaciju, a ti se možeš setiti jer si tuda hodo.Onda ti mogu još malo uvećati taj deo.Na slici radim pa se nadam da ćeš uskoro dobiti i to.Kafana se nalazi u delu grada koji se zove Dorćol. ![]()
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #378 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-08
Poruka: 89
![]() | Re: Beograd prije ovih ratova bila sam u BG nekoliko puta,nisam dugo bila,dan-dva,tako da ne mogu procijeniti kakav je grad niti veličinom niti sam duh grada,pretpostavljam da se i tamo mnogo tog izmijenilo kao i u većini velikih gradova promjenom strukture stanovnika....Kalemegdan mi se baš svidio... |
| | |
| | #380 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Beograd lijepe slike savana i ja cu postati neke kad se vratim iz beograda, samo da bude lijepo vrijeme ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: beograd srbija |
« Tuzla
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!