Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Beograd u Društvo forumu; Odgulio 9 mjeseci u prekomandi u JNA u Beogradu, i ne mogu reći da me vežu neke lijepe (pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 16:13   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Beograd

Odgulio 9 mjeseci u prekomandi u JNA u Beogradu, i ne mogu reći da me vežu neke lijepe (pa ni ikakve) uspomene za grad...

Jedino iole ugodno je kad bi otac došao u posjet, pa bi otišli 'Kod Orača' na leskovačku mućkalicu. E to je bilo pravo gurmansko iskustvo.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:27   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Beograd

Evo stavila sam neke slike istoimenog grada , nisu moje , ali eto skinula sam sa neta
Na prvoj slici je Trg Republike, sam centar grada.
Druga slika je Knez Mihajlova takodje sam centar, kao i treća slika je sa Trga.
Zatim, cetvrta slika je Nemanjina ulica jedna od prometnijih ulica u Bg-u.
Peta slika je ugao Kosovske ulice i Majke Jevrosime a zgrada je Prva Srpska telefonska centrala.
Šesta slika je takozvano Narodno pozorište odmah preko puta Trga.
Sedma slika je Dom narodne Skupštine.
E sad, osma slika je na Kalemegdanu tj Zindan kapija , slikana iz tunela.
I deveta slika , tj poslednja za sada je takodje na Kalemegdanu .
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg TheRepublicalSquaren.jpg (137.0 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg KnezMihajlovaStreet1.jpg (154.5 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg 30_trg_republike_1.jpg (60.6 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg nemanjina-1.jpg (70.5 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00135n Ugao Kosovske i Majke Jevrosime.jpg (171.0 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg 35_narodno_pozoriste.jpg (56.9 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00082O9 Dom Narodne Skupstine.jpg (181.1 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg Kalemegdan-TheGreatstairwayn.jpg (146.9 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg Kalemegdan-ZindanGate.jpg (132.1 KB, 5 pogleda)

Zadnji Uredio Lulu Bg : 29-04-08 u 16:37.
Lulu Bg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:56   #33 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Evo jos malo:

http://www.yulinks.co.yu/yulinks/beograd/BG-Ada.jpg

http://www.yulinks.co.yu/yulinks/beograd/BG-nocu.jpg

http://www.yulinks.co.yu/yulinks/beo...G-Pobednik.jpg
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 17:07   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Prva slika, Zagrebački autoput , naravno iz Bg-a.
Druga slika, crkva Sv. Marka,noću.
Treća slika, Savsko jezero.
Četvrta slika, skulptura na Kališu, a čula sam da se ista skulptura nalazi u Zagrebu.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 19_zagrebacki_autoput.jpg (38.4 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg 23_crkva_svetog_marka.jpg (87.4 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg BoatsontheSavskoLaken.jpg (133.9 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00082-1 Skulptura.jpg (214.6 KB, 7 pogleda)
Star 29-04-08, 17:22   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

e super a ceo dan razmisljam o šetnji sa lulu po kališu i zahvaljujući belom vragolanu jer je malopre postao pa ja došo amo i uživam u slikama. Neka me jebena sjeta obuze. Ahhh. Da bio u Bg i pre i u novije vreme odtkad se otvoriše ovi novi dućani kao i ovde što su. Mnogo velik grad i veoma prometan. Pa fala devilu a ja bi molio sliku gere restorana gde je jeftina klopa, ako ima neko da mi ispuni želju, fala mu. Eto toliko ah da i da još dodam čitao sam od damfiska kako me je nasmijalo, mislim ne sadržajem nego ono slika mi u glavi od damfiska. Temperamentan, čvrs u svojim iskazima i uverenjima, jakog karaktera, nema tu da će malo se saviti nego odma na prvu. simpatičan. Odma mi se i njegovo ono mrš. pojavilo pred očima, točno bi mogao videti kako on to dok piše i izgovora, ali onako iskreno. Što se tiče tahija i ovde u zagrebu te provozaju. Evo ja se jednom zgodom vozio a on imao onaj sat blizu menjača pa dok je pričao dodao 5 kuna, ja sam to primeteo i nisam odma reagovao. Kada sam izlazio ostavio sam mu više uz pozdrav :"Evo pa poštenu kafu popij, a ne onu od 5 kuna". Damfisk bi ga rasturio, verovatno. I tako pišem pa se podlaktim pa malo o bg razmišljam i eto korak po korak prođo ja lenjinovim bulevarom pa stigo na kalemegdan.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 17:26   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
e super a ceo dan razmisljam o šetnji sa lulu po kališu i zahvaljujući belom vragolanu jer je malopre postao pa ja došo amo i uživam u slikama. Neka me jebena sjeta obuze. Ahhh. Da bio u Bg i pre i u novije vreme odtkad se otvoriše ovi novi dućani kao i ovde što su. Mnogo velik grad i veoma prometan. Pa fala devilu a ja bi molio sliku gere restorana gde je jeftina klopa, ako ima neko da mi ispuni želju, fala mu. Eto toliko ah da i da još dodam čitao sam od damfiska kako me je nasmijalo, mislim ne sadržajem nego ono slika mi u glavi od damfiska. Temperamentan, čvrs u svojim iskazima i uverenjima, jakog karaktera, nema tu da će malo se saviti nego odma na prvu. simpatičan. Odma mi se i njegovo ono mrš. pojavilo pred očima, točno bi mogao videti kako on to dok piše i izgovora, ali onako iskreno. Što se tiče tahija i ovde u zagrebu te provozaju. Evo ja se jednom zgodom vozio a on imao onaj sat blizu menjača pa dok je pričao dodao 5 kuna, ja sam to primeteo i nisam odma reagovao. Kada sam izlazio ostavio sam mu više uz pozdrav :"Evo pa poštenu kafu popij, a ne onu od 5 kuna". Damfisk bi ga rasturio, verovatno. I tako pišem pa se podlaktim pa malo o bg razmišljam i eto korak po korak prođo ja lenjinovim bulevarom pa stigo na kalemegdan.
Hahah jao car sii Svaka čast na dobrom opisu
Star 29-04-08, 17:32   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi

Ima neki tu u zagrebu duro bori se sa zmajem al nisam video da ima kao ona na kališu skulptura, jbg. nema ti baš ni neke koristi od mene što se tiče znamenitosti al bi valjda primeteo da ima nešto slično. Pa ako imaš sliku restorana gere bio bi ti zahvalan, nemora odma mesec, dva nema problema. Deli nas eto 400 km a kao da te mogu dodirnuti. Nego pesmu si verovatno ćula, ono na posveti pesmu. E da još da dodam usput, lepa si. Pogotovo ono na sliki u profilu sa plavim očima i natapiranom kosicom.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 17:48   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Hahaha nisam videla to za pesmu a i nije mi natapirana kosa
Star 29-04-08, 17:50   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Hahaha nisam videla to za pesmu a i nije mi natapirana kosa
ma dobro imaš loknice, ajd mislio ja da bubnem da si bila na frizuri il nešto lepo da kažem al eto bubno pa osto živ.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 08:53   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,528
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Bio sam prije rata.Neznam kakav je sad ali kad sam sišao s vlaka kolodvor je bio odvratno uprljan s karakterističnim mirisom po mokrači, a grad (Balkanska,Kalemegdan,Petlovo brdo - mjesta na kojima sam bio) porilično prljav s puno otpada po ulicama( to je bilo 1989). Čuo sam da je to ,sad drugi grad, pa se nadam da je i čišći jer ono je bilo prestrašno.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: beograd srbija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111