Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Beograd u Društvo forumu; e jel ima ko kakvih slika iz bloka 70 kineske cetvrti u bg-u bas me zanima nasta to izgleda,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-08, 20:41   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,680
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat
Re: Beograd

e jel ima ko kakvih slika iz bloka 70 kineske cetvrti u bg-u
bas me zanima nasta to izgleda,jer cujem od lika da se svakim danom sire sve vise i vise
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 23:40   #63 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 858
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

E jel istina da tamo postiji neka "silikonska dolina" tzv ulica za izaci van ili tako nesto.. heheh

valjda je svima jasno ulica je onako malo na brijegu pa se spusta- dolina..,a silikonska jer su tamo takve ribe

to nam je rekao jedan nas drug dragan iz bg
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 00:06   #64 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,616
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ima toga....(Dorcol/Stari grad)...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg strahinjica%20bana.jpg (16.2 KB, 35 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 18:05   #65 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-03-08
Godina: 23
Poruka: 278
smooky se izdvaja iz mase

koje je najbolje mjesto za izaci u bg. cuo sam da je nocni zivot strava pa me zanima gdje jer bi mozda dosao
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 21:22   #66 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

volio bi doći u beograd s autom ali neznam s čim bi iz beograda doša nazad
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 21:43   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,092
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
E jel istina da tamo postiji neka "silikonska dolina" tzv ulica za izaci van ili tako nesto.. heheh

valjda je svima jasno ulica je onako malo na brijegu pa se spusta- dolina..,a silikonska jer su tamo takve ribe

to nam je rekao jedan nas drug dragan iz bg
Heh, tačno je , postoji ta takozvana Silikonska dolina, ali nema nikakvog brega niti doline već je nazvana po tome što u tim kafićima izlazi srpski "dzet set" ........a cene su skuplje nego u običnim kafićima.
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 22:21   #68 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,662
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Još par fotki Beograda.....

Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 21:32   #69 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-06-08
Godina: 18
Poruka: 9
/vugl/ se izdvaja iz mase

aaaaa Beograd je bre neviđen grad! hehehe..
bila sam u Beogradu četiri puta i to svaki put po 20 dana ili čak i mjesec i mogu reći da mi nigdje nikad nije bilo ljepše. to je grad koji mi je nakon mog rodnog najdraži na svijetu. tako mi je prirastao srcu da ga smatram svojim. zaista neviđen grad. i samo mi je žao što ove godine neću moći doći, ali ako Bog da sljedeće...
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 23:36   #70 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-04-08
Godina: 18
Poruka: 43
spaleEagle se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku spaleEagle

E ono, svaka vam cast svima, sto se tice ovih fotografija, potrudili ste se vise od mene, koji sam otvorio ovu temu.

Slobodno dodjite i licno se uverite koliko je do jaja grad, svi ste dobrodosli. I da, neko je pitao, za tzv "silikonsku dolinu". Pstoji takva ulica, da...
From bad we go to worse please give I strenght while moving on!!!
spaleEagle je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: beograd srbija

« Tuzla | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta)
Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113