Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 26

bosanska posavina

Raspravljate o temi bosanska posavina u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; nisam bosanac ali volim burek i ćelape pa reko da se i ja zapišem mislim volim i bosanke...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Re: bosanska posavina

nisam bosanac ali volim burek i ćelape pa reko da se i ja zapišem

mislim volim i bosanke
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

a vole li bosanke tebe?
    i najvaznije da imas bosanski nick
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

njega svi vole ...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

ne vole

da, bar nešto

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

ja sam prvo njega zamjetila na forumu radi nicka i bila ubjeđena da je bosanac

al on i je bosanac samo on to još ne zna!
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

ma on je bosanac koliko i nas dvije dalmatinke
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

Pogledajte samo tu boju nicka i avatar kod daidze ,,, pa tko ga ne bi zamjetio ...

Modriča ...
    Dodane Slike Dodane Slike
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

ma dai je bosanac i .

modriča ima i zelenila tako da ko gleda ne misli da je sve rafinerija..

ed-ubaci koju sliku krave, ravnice, polja sijeno i to!
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

inače ne znam bosanca koji ne voli rakiju, pa jedna oda za sve njih (nađeno, nije moje)
    Rakija

Deset ljutih rakija, da ne bude zima,
    jednu sam eksirao, sad ih devet ima.

Devet ljutih rakija, ja već ne znam ko sam,
    jednu popih da se sjetim, ostade ih osam.

Osam ljutih rakija, sad sve mutno gledam,
    daj jednu da progledam, sad ih ima sedam.

Sedam ljutih rakija, polako gubim svijest,
    još jednu da se razbudim, sad ih ima šest.

Šest ljutih rakija, spreman sam za let,
    ja ih vidim deset, jer ih ima pet.

Pet ljutih rakija, na pola sam posla,
    sad ih ima četiri, a ja vidim osam.

Četiri ljute rakije, sjedim kao kip,
    devet čaša vidim, u stvari ih je tri.

Tri ljute rakije, spreman sam na sve,
    gde nestade jedna?! Ostale su dvje.

Dvije ljute rakije, loza izvanredna,
    dok sam na to mislio, nestade još jedna.

Popih i tu zadnju, pa pritisnuh reset,
    uzeh flašu ponovo, pa ih opet deset…

Starter Avatar od korisnika jeti
    Datum registracije
    06-01-08
    Starost
    21
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Pozdrav svim iz Bosanske Posavine!