| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Da li je za vas BiH dijaspora ? u Društvo forumu; Eh ovako da li je za vas BiH dijaspora ili neznam strana zemlja, ili kako to se naziva inostranstvo. Jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Da li je za vas BiH dijaspora ? Eh ovako da li je za vas BiH dijaspora ili neznam strana zemlja, ili kako to se naziva inostranstvo. Jer ja sam iz BiH i nesmatram HR takvom. Jer kad sam u HR osjecam se ko kod kuce, i nikad nebi je nazvao inostranstvom jer smo do skora bili jedna te ista drzava. Pa brate dragi bili smo ko braća i sestre, i HR,SRB,CG,KOS,MK,SLO nesmatram stranim zemljama. Pa me interesuje sta vi mislite. BRATSTVO I JEDINSTVO ![]()
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte BiH je dijaspora.... Ti kažeš da se u Hrvatskoj osjećaš kao kod kuće...sve je to ok,al mislim da se ja u BiH ne bi osjećao kao kod kuće....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte Nema to veze sa dijelovima BiH.Rođen sam u Hrvatskoj u Zagrebu...tu sam odrastao i nijednu drugu zemlju ili grad ne mogu smatrat kućom i ne mogu reći da se osjećam kao kod kuće... Proputovao sam dosta i po Hrvatskoj i po svijetu i iz iskustva ti govorim da se nigdje nisam osjećao dobro kao u Zagrebu.Ima lijepih zemalja,gradova...sve je to super al ne mogu reći da sam se npr. u Marburgu,Nijmegenu ili Manili osjećao kao kod kuće....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte Citat:
RESPECT!!!!!
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte Meni bosanci su jedni od najboljih naroda za koje znam... Vecina jako dobrih prijatelja mi je iz Bosne (internet cini cuda ) A nije mi isto biti kod kuće i biti u nekoj stranoj drzavi... I ne mislim da mi svi koji smo bili u jugoslaviji da bismo se trebali ponasat kao braca...Samo nemam nista protiv bosanaca i da se moram neegdje odselit za svagda mislim da bih izabrao BiH ( ili ameriku )
__________________ Mlad sam..... A uči se dok si mlad.... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
RESPECT
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte imam puno dragih prijatelja bosanaca ili hercegovaca. isto tako i prijateljica. želja mi je posjetiti Sarajevo i doživjeti onu atmosferu o kojoj sam toliko slušao od njih ali ne, ne mogu reći da bi se osjećao kao u Hrvatskoj postoje neki rangovi sigurnosti i osjećaja, recimo ovako nekako: doma, u kvartu, u gradu, u državi, u državama gdje razumijem što mi govore i ostalo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:43.

) A nije mi isto biti kod kuće i biti u nekoj stranoj drzavi... I ne mislim da mi svi koji smo bili u jugoslaviji da bismo se trebali ponasat kao braca...Samo nemam nista protiv bosanaca i da se moram neegdje odselit za svagda mislim da bih izabrao BiH
)