Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Da li je za vas BiH dijaspora ? u Društvo forumu; Citat: Ne gazim biološke oblike na nižem evolucijskom stupnju. To nije pristojno. Uostalom, niste vi krivi što ste ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 15:51   #151 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-06-06
Poruka: 53
ZvoneM se izdvaja iz mase
Re: Da li je za vas BiH dijaspora ?

Citat:
Ne gazim biološke oblike na nižem evolucijskom stupnju. To nije pristojno. Uostalom, niste vi krivi što ste takvi...
Ok

Citat:
Baš kao što opet koristiš BKMDSH, iako sam ti lijepo rekao da ja nikad u svom životu takvo nešto nisam izgovorio. Po drugi put te molim da takve metode sačuvaš za skupove HDZ-a. Unaprijed zahvaljujem

Baš kao što opet pises o meni kao HDZ-ovcu, iako sam ti lijepo rekao da ja nisam clan HDZ-a (nikad u svom životu nisam ni bio clan niti jedne stranke). Po drugi put te molim da takve metode sačuvaš za skupove clanova BKMDSH. Unaprijed zahvaljujem.

Sad cu, u duhu prethodnih uvreda kad si me nazvao bioloskim oblikom nizeg .. blabla... izaci iz ove rasprave i prepustiti te da sa jedinkama na tvom evolucijskom nivou (Birtija na primjer) nastavis istu. Ziv mi i zdrav bio.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 15:53   #152 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ZvoneM Pogledaj Poruke
Baš kao što opet pises o meni kao HDZ-ovcu, iako sam ti lijepo rekao da ja nisam clan HDZ-a (nikad u svom životu nisam ni bio clan niti jedne stranke). Po drugi put te molim da takve metode sačuvaš za skupove clanova BKMDSH. Unaprijed zahvaljujem.
Nisi nigdje napisao da nisi član HDZ-a.

Citat:
Sad cu, u duhu prethodnih uvreda kad si me nazvao bioloskim oblikom nizeg .. blabla... izaci iz ove rasprave i prepustiti te da sa jedinkama na tvom evolucijskom nivou (Birtija na primjer) nastavis istu. Ziv mi i zdrav bio.
Nisam vrijeđao tebe, nego članove HDZ-a. Ako ti nisi član HDZ-a, onda nemaš ni razloga da se nađeš uvrijeđen. Zar ne?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 19:10   #153 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 440
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Vidim da su se moja predviđanja obistinila. Ma samo ti gazi nas HDZ-ovce..
Pa i HDZ gazi nas. Ovako smo donekle kvit. A da, ups! Nisi nigdje rekao da si HDZ-ovac!

Zadnji Uredio Birtija : 29-04-08 u 19:12.
Birtija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 09:02   #154 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,750
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: kolera Pogledaj Poruke
Eh ovako da li je za vas BiH dijaspora ili neznam strana zemlja, ili kako to se naziva inostranstvo. Jer ja sam iz BiH i nesmatram HR takvom. Jer kad sam u HR osjecam se ko kod kuce, i nikad nebi je nazvao inostranstvom jer smo do skora bili jedna te ista drzava. Pa brate dragi bili smo ko braća i sestre, i HR,SRB,CG,KOS,MK,SLO nesmatram stranim zemljama. Pa me interesuje sta vi mislite.

BRATSTVO I JEDINSTVO
Služio sam bivšu vojsku u BiH, a i 1991. godine sam protiv svoje volje boravio u BiH dva mjeseca i svakako se nisam osjećao kao doma, dapače to je drugi svijet za mene.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 09:36   #155 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,371
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Kako to mislite...

jel švicarska diaspora, njemačka, australija, tamo živi više Hrvata nego u Bosni...

Važno je što, i tko je u srcu...

Moj dom je hrvatska!!!
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 11:31   #156 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,341
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Za mene je BiH strana zemlja od koje mi se, da si ne seremo tu, kostrješe dlake na dupetu.

Šta se mene tiče, iz BiH nije stiglo ništa previše dobro nakon devedesetih.
Čast nogometašima, ali ostalo je sve toliko mutno da mi se bljuje. Unutarno vanjska politika, ratne intervencije u zamisli Šuška i franjevačkih bandita u cilju eksterminacije muslimanskog življa (u dosluhu sa Srbima), pa davanje mirovina pripadnicima vojske druge države iz Hrvatske, opća pljačka i jaranizacija, pa pomaganje Mostarskog sveučilišta na račun Ministarstva znanstva RH, pa Milan Bandić, pa ponovo uvođenje trenirčina u modu, bezvratih minotaura.... Svega tu ima od čega mi se bljuje.

Nismo isti narod i nadam se da nikad nećemo niti biti.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 13:49   #157 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,198
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Tvoj očaj i inferiornost su mi posve razumljivi, kada vas jedn Banditić tako vuče za nos
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 14:01   #158 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Za mene je BiH strana zemlja od koje mi se, da si ne seremo tu, kostrješe dlake na dupetu.

Šta se mene tiče, iz BiH nije stiglo ništa previše dobro nakon devedesetih.
Čast nogometašima, ali ostalo je sve toliko mutno da mi se bljuje. Unutarno vanjska politika, ratne intervencije u zamisli Šuška i franjevačkih bandita u cilju eksterminacije muslimanskog življa (u dosluhu sa Srbima), pa davanje mirovina pripadnicima vojske druge države iz Hrvatske, opća pljačka i jaranizacija, pa pomaganje Mostarskog sveučilišta na račun Ministarstva znanstva RH, pa Milan Bandić, pa ponovo uvođenje trenirčina u modu, bezvratih minotaura.... Svega tu ima od čega mi se bljuje.

Nismo isti narod i nadam se da nikad nećemo niti biti.
Dobro, sad... ne treba pretjerivat... jer, budimo iskreni, tute (trenirke) bi se vratile u modu prije ili kasnije... loša estetika ima ružnu naviku da se ciklički ponavlja

A ovo sve drugo što si napisao je manje-više točno. Osim ovog da nismo isti narod. Jebi ga, jesmo... Ali, svatko ima jednog rođaka za kojeg želi da s njim nije u rodu. Ali ipak jest.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 15:30   #159 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,341
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Ma isti smo kao i šta su Njemci i Austrijanci isto.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 16:58   #160 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,750
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Mislim da su Hrvati Hrvati ma gdje živjeli na kugli zemaljskoj, ali ovdje se pita dali je BiH dijaspora?.Za mene definitivno je bez obzira što su i Hrvati konstutivan narod. Jednostavno tu državu nesmatram domom kao niti Austriju, Njemačku, Švicarsku, Mađarsku ili bilo koju drugu.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113