| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Da li je za vas BiH dijaspora ? u Društvo forumu; Citat: Ne gazim biološke oblike na nižem evolucijskom stupnju. To nije pristojno. Uostalom, niste vi krivi što ste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 18-06-06
Poruka: 53
![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Citat:
Citat:
Baš kao što opet pises o meni kao HDZ-ovcu, iako sam ti lijepo rekao da ja nisam clan HDZ-a (nikad u svom životu nisam ni bio clan niti jedne stranke). Po drugi put te molim da takve metode sačuvaš za skupove clanova BKMDSH. Unaprijed zahvaljujem. Sad cu, u duhu prethodnih uvreda kad si me nazvao bioloskim oblikom nizeg .. blabla... izaci iz ove rasprave i prepustiti te da sa jedinkama na tvom evolucijskom nivou (Birtija na primjer) nastavis istu. Ziv mi i zdrav bio.
__________________ If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose. | ||
| | |
| | #152 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Citat:
Nisam vrijeđao tebe, nego članove HDZ-a. Ako ti nisi član HDZ-a, onda nemaš ni razloga da se nađeš uvrijeđen. Zar ne?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #154 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Citat:
| |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,371
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Kako to mislite... jel švicarska diaspora, njemačka, australija, tamo živi više Hrvata nego u Bosni... Važno je što, i tko je u srcu... ![]() Moj dom je hrvatska!!! |
| | |
| | #156 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Za mene je BiH strana zemlja od koje mi se, da si ne seremo tu, kostrješe dlake na dupetu. Šta se mene tiče, iz BiH nije stiglo ništa previše dobro nakon devedesetih. Čast nogometašima, ali ostalo je sve toliko mutno da mi se bljuje. Unutarno vanjska politika, ratne intervencije u zamisli Šuška i franjevačkih bandita u cilju eksterminacije muslimanskog življa (u dosluhu sa Srbima), pa davanje mirovina pripadnicima vojske druge države iz Hrvatske, opća pljačka i jaranizacija, pa pomaganje Mostarskog sveučilišta na račun Ministarstva znanstva RH, pa Milan Bandić, pa ponovo uvođenje trenirčina u modu, bezvratih minotaura.... Svega tu ima od čega mi se bljuje. Nismo isti narod i nadam se da nikad nećemo niti biti. |
| | |
| | #157 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Tvoj očaj i inferiornost su mi posve razumljivi, kada vas jedn Banditić tako vuče za nos ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Citat:
A ovo sve drugo što si napisao je manje-više točno. Osim ovog da nismo isti narod. Jebi ga, jesmo... Ali, svatko ima jednog rođaka za kojeg želi da s njim nije u rodu. Ali ipak jest.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #160 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Mislim da su Hrvati Hrvati ma gdje živjeli na kugli zemaljskoj, ali ovdje se pita dali je BiH dijaspora?.Za mene definitivno je bez obzira što su i Hrvati konstutivan narod. Jednostavno tu državu nesmatram domom kao niti Austriju, Njemačku, Švicarsku, Mađarsku ili bilo koju drugu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.

Ziv mi i zdrav bio.