Reci ti meni prijatelju jesi li ti glasovao za bilo koju stranku u Hrv?
Raspravljate o temi Da li je za vas BiH dijaspora ? u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; što ti znači to x?...
Reci ti meni prijatelju jesi li ti glasovao za bilo koju stranku u Hrv?
aha![]()
Sto se mene tice, brzo se navikavam na nova mesta i ne bi mi bio problem preseliti se. Volela bih ziveti u vishe mesta/drzava po nekoliko godina jer volim promene, al' nazalost, visha sila ti ne da da mrdnesh!!!
Sto se tice Hrvatske i BiH, to jesu druge drzave, ali meni je to sve slicno, narod je slican, istim jezikom se govori (izuzmimo formalne nazive), tako da mi je taj narod blizak... A da li bih se u jednoj od te 2 osecala kao kod svoje kuce? Vrlo brzo bih se navikla, narocito na Hrvatsku, al' znam da mi ne bi bio gusht, i to samo zbog kako kazete 'nacionalistickih sranja'...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Pustolovna sam osoba, tako da obožavam putovanja, različite kulture i narode. To mi je usotalom i jedna od životnih svrhovitosti i ciljeva: putovanja i putopisi, ala Malnar i Džumhur, diplomacija ala Lawrence od Arabije. Nikad ne bih imao problema preseliti se negdje drugdje: pa kuća ti je tamo gdje ti je dobro.
Jebeš potpisr"