| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Da li je za vas BiH dijaspora ? u Društvo forumu; Većina je stanovništva ne voli, a ona za tebe kao i Hrvatska, ima li to smisla.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #214 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 18
![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Da vam budem iskrena nisam ja birala mamu hrvata i tatu bošnjakinju. Kad sam u hrvatskoj nedaj bože da ko šta kaže protiv bosne, oko bi mu izvadila, a kad sam u bosni isto tako osjećam prema hrvatskoj. Domovina, e pa ni kriva ni dužna volim hrvatsku volim i bosnu imam dvije ljubavi. Kad see steknu uvjeti, a to će biti vrlo brzo živjet ću u hrvatskoj, zato što je to moja odluka, ali tako mi boga bosnu neću prestati voliti. |
| | |
| | #215 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? Citat:
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? @ vesna: Tehnički gledano, onaj post i nije direktno vezan uz temu, ali budući da je ovdje bilo i daleko goreg offtopica koji se tolerirao do nekih granica, ne opterećuj se i nema potrebe za isprikom ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #219 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? BiH je dijaspora ... BiH je konstanta sa glavnim gradom Sarajevom ,,, a ja mislim da su dijaspora svi koji su van granica RH ,,, pa tako isto oni koji su u BiH ... ![]() |
| | |
| | #220 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je za vas BiH dijaspora ? e pa krivo misliš pogledaj u riječnik što znači "dijaspora"
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.