| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Da li je za vas BiH dijaspora ? u Društvo forumu; Majke ti mile, izmiješao si etnogenezu, nacionalizam, dijasporu i ljubav prema putovanjima i upoznavanjima drugih ljudi, a dodao si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte Majke ti mile, izmiješao si etnogenezu, nacionalizam, dijasporu i ljubav prema putovanjima i upoznavanjima drugih ljudi, a dodao si i malo lingvistike da začiniš Ukratko - golemi paštroć. A nekako mi se čini da pojma nemaš o niti jednom od gorenavedenih pojmova. Ne, nismo isti narod. Ne, nismo živjeli u "sreći, ljubavi i zadovoljstvu". Ne, ne govorimo istim jezikom. Ne, BiH nije dijaspora (pogledaj u riječnik što znači "dijaspora")
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte Citat:
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte Pa šta hoćeš, majke ti... otvorio si temu, svi imaju pravo komentirat... Šta ti želiš samo da se javljaju istomišljenici? Daj, odrasti....
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte ok. peace mozda je moj fault ok. ali eto tako doslo mi jbt. nemogu skontat takvo razmisljanje. ali opet respect nebih da ovde skupljam neprijatelje vec koliko toliko prijatelje.
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte Ne mogu ni ja skontat tvoje "razmišljanje" (navodni znakovi su tu namjerno)
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neznam kako da dam naslov, pogledajte Mogao si dati ime topiku "da li je za vas BiH dijaspora ili neznam strana zemlja".
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
![]() | Citat:
Citat:
![]()
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE Zadnji Uredio prospero : 01-04-08 u 11:48. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.