| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli u Društvo forumu; Obisla sam puno zemalja, i stvarno su lijepe svaka na svoj nacin.Ipak sam najsretnija kada se vracam u moju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-09-07
Poruka: 4
![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Obisla sam puno zemalja, i stvarno su lijepe svaka na svoj nacin.Ipak sam najsretnija kada se vracam u moju Hrvatsku.Svakako mi je najljepsa.Ako bi vec morala nekuda otici, izabrala bi Austriju ili Njemacku.Nekako je blizu i moze se stici i autom.Ameriku nikada, buduci da mi idu na zivce puno stvari koje se kuhaju u americkom loncu.Nevolin svjetske policajce. ![]() |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07 Lokacija: Sisak
Poruka: 295
![]() | Kalifornija,Jamajka,Kuba,Portoriko zapravo cijelu Ameriku Da ste me pitali prije par mjeseci odgovor bi bio Iran,ali sad kad su postrožili zakone više ne.Privlači me i Afrika recimo Somalija ,ali tamo bi sigurno morala krenuti iz početka.Zadnji Uredio daidza : 15-09-07 u 08:49. |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Nema te države gdje bih radije živio negu u Hrvatskoj, ali ako pitate koje bih zemlje volio posjetiti kao turist, onda su to svakako Španjolska, Škotska, Irska, Poljska, Argentina, Čile, Egipat... ali živjeti u nekoj drugoj državi osim Hrvatske...ni govora...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Pa sta ti je takav ocaj naša zemlja ? Šta je i srbija, BIH, Albanija bolja ?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #97 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Nisu Srbija, BiH i Albanija bolje. Kao što nisu bolji ni Sudan, Burkina Faso, Ekvatorijalna Gvineja, DNR Kongo, Tonga, Vanuatu ni Đibuti. Znači li to da je Hrvatska idealna, bezgrešna, Šangri-La? Majke ti mile... zato što smo bolji od Srbije, odjednom smo idealni... I zašto se uopće uspoređuješ sa Srbijom? Zašto nisi povukao usporedbu sa Austrijom? Češkom? Šivcarskom? Jebenom Slovenijom?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #98 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Samo malo, , BiH dirat! To se nesmije! ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #99 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli A tko to dira BiH? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #100 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Damfisk, mislim da kužiš šta je ona htjela reć, da nije sad Hrvatska najgora i da bi sad svi trebali otić, u mnogim malim zemljama sličnima našoj je još gore, naravno da se mi ne možemo uspoređivat sa Njemačkom, Francuskom , Španjolskom i sl. ali ne kužim šta se uvijek mora toliko srat po Hrvatskoj koda smo najgori na cijelom jebenom svijetu. Političari i u drugim zemljama lažu, kradu i sl. kao i u našoj, gospodarska situacija ni u drugim malim zemljama nije sjajna, i Hrvatska nije izuzetak. Naravno da bi se uvijek trebali uspoređivat sa boljim razvijenijim zemljama kao šta su recimo Švicarska , Irska, ali sad to ne znači da trebamo srat po našoj zemlji. I kakva god da bila, uvijek nam je prva i najvažnija jer je naša.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: zemlje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.

više ne.Privlači me i Afrika recimo Somalija
,ali tamo bi sigurno morala krenuti iz početka.
, moze li bolje...

, BiH dirat! To se nesmije!