Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli u Društvo forumu; Znači, nije u redu uspoređivat se sa Slovenijom, Austrijom, Švicarskom, Češkom, Irskom... ali je sasvim u redu reći "...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-07, 16:30   #101 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli

Znači, nije u redu uspoređivat se sa Slovenijom, Austrijom, Švicarskom, Češkom, Irskom... ali je sasvim u redu reći "bolji smo od Srbije", i to predstavlja nekakvo veličanstveno postignuće koje služi kao dokaz da je Hrvatska, nedvojbeno, idealna najljepša najbolja najdivnija zemlja...

Mislim, genijalna logika. G-E-N-I-J-A-L-N-A!!!!
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:35   #102 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,950
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

damfisk... ovo sto je ive rekao sto posto se slazem s njim i kao prvo ZENSKO sam opet ti govorim ako si zaboravio ... A dorina nitko ne dira bosnu, ja sam tamo rodjena tako da mi je draga...Samo sam ju navela kao primjer zemlje u kojoj definitivno nije bolje zivjeti nego u HR...I dajte ljudi...Pa nije Hrvatsla toliko smece...Pa tu su nasi korjeni, tu je nase sve... A na kraju krajeva ona je dio nas i mi smo dio nje...to ne moze nitko promijeniti niti mi moze reci da postoji bolja zemlja koja ce mi dati bolji osjecaj pripadnosti...jer kakva god da je nece moc bit MOJA ZEMLJA
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:40   #103 (permalink)
Dr. Gregory House

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,513
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ajde dosta prepiranja radi gluposti

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:41   #104 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Totalno mi je nejasno što ti uopće želiš reć...

Tko je uopće rekao da je Hrvatska "toliko smeće"?

Nadalje, u istoj rečenici navodiš "da ne postoji bolja zemlja" i "zemlja koja će ti dati bolji osjećaj pripadnosti"

Znači, da ti, recimo, umireš od gladi u Hrvatskoj, svejedno bi bila sretna jer ti Hrvatska daje "osjećaj pripadnosti"?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:43   #105 (permalink)
praskaton, nick praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,695
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Znači, nije u redu uspoređivat se sa Slovenijom, Austrijom, Švicarskom, Češkom, Irskom... ali je sasvim u redu reći "bolji smo od Srbije", i to predstavlja nekakvo veličanstveno postignuće koje služi kao dokaz da je Hrvatska, nedvojbeno, idealna najljepša najbolja najdivnija zemlja...

Mislim, genijalna logika. G-E-N-I-J-A-L-N-A!!!!
Klasični damfiskov stil pisanja, upoznao sam ga već u nogometu, pogotovo ovo na kraju je prepoznatljivo

Slažem se da se sa Irskom , Švicarskom trebamo uspoređivat i težiti uvijek ka boljem, i to sam napisao i u svom prethodnom postu, spomenuta je tamo Irska , Švicarska itd., čini se da baš nisi čitao dobro

Ali sad uvijek srat po svojem, kako je najgore, kako niš ne valja, to mi već pomalo ide na živce.

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:46   #106 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:

Nadalje, u istoj rečenici navodiš "da ne postoji bolja zemlja" i "zemlja koja će ti dati bolji osjećaj pripadnosti"

Znači, da ti, recimo, umireš od gladi u Hrvatskoj, svejedno bi bila sretna jer ti Hrvatska daje "osjećaj pripadnosti"?
ti volis vadit rijeci iz konteksta vidim ja ... Ono sto pokusavam rec je to da nije u edu samo srat po Hrvatskoj kao da nista ne valja...Naravno da ima negativnih strana, ali nije u toj mjeri losa da zasluzuje toliko pljuvana odnosno samo pljuvanje...
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:47   #107 (permalink)
praskaton, nick praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,695
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:

Evo odgovorit ću ti i ja na ovo pitanje, naravno da ako si gladan da ćeš pokušat nešto napravit da to promijeniš, ako BAŠ NIKAKO to ne možeš postić u svojoj domovini onda jebiga onda ideš van.

Ali meni osobno je sasvim dobro ovdje, nemam para puno imam dovoljno za normalan život, ni netreba mi više, nije sve u parama.

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:48   #108 (permalink)
nevoljen

Tko je ovdje, na ovom topicu, "samo srao po svome"?
Tko je ovde, na ovom topicu, rekao da je "najgore"?

Nadalje...

Tvrdiš li ti da je Hrvatska divna i krasna, samo zato što je bolja od Srbije?

I na kraju:

Ako se govori o negativnostima, znači li to da se "samo sere po svome"?
Treba li prešutit te negativnosti samo zato što sada "imamo osjećaj pripadnosti" i jer smo "svoji na svome"?

EDIT:

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
...
Ali meni osobno je sasvim dobro ovdje, nemam para puno imam dovoljno za normalan život, ni netreba mi više, nije sve u parama.
Mlad si, naučit ćeš, ima vremena... ali, vidjet ćeš - sve je u parama. SVE.

Zadnji Uredio damfisk : 18-09-07 u 16:51.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:49   #109 (permalink)
Dr. Gregory House

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,513
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Evo odgovorit ću ti i ja na ovo pitanje, naravno da ako si gladan da ćeš pokušat nešto napravit da to promijeniš, ako BAŠ NIKAKO to ne možeš postić u svojoj domovini onda jebiga onda ideš van.

nažalost skoro sve je u parama,jer s parama možeš sve u današnjem svijetu

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:53   #110 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Tko je ovdje, na ovom topicu, "samo srao po svome"?
Tko je ovde, na ovom topicu, rekao da je "najgore"?

Nadalje...

Tvrdiš li ti da je Hrvatska divna i krasna, samo zato što je bolja od Srbije?

I na kraju:

Ako se govori o negativnostima, znači li to da se "samo sere po svome"?
Treba li prešutit te negativnosti samo zato što sada "imamo osjećaj pripadnosti" i jer smo "svoji na svome"?

Gospodin kojem sam ja uputila svoj prvi post rekao je da bi selio bilo gdje, ocito misli da mu je svugdje bolje nego tu...Nadalje ne tvrdim da je Hrvatska divna i krasna SAMO zato sto je bolja od srbije i nemam pojma zasto si to zakljucio... I na kraju da odgovorim na tvoje na kraju NE TREBA PRESUTIT negativnosti, ali to ne znaci da treba presutiti dobre strane... Sta ti smatras da je jedino dobro u hrvatskoj to sto smo svoji na svome i sto pripadamo ovoj zemlji ?

Spasoje dobro si rekao...SKORO SVE... Znaci ipak nije sve... A da je vecina toga u parama isto se ne bi slozila...Stvar je sto si u zivotu postavis kao primarne i bitne stvari
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: zemlje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113