| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli u Društvo forumu; Srbiju..... jer ako bi bil smak svijeta ...ostal bi živ jer su u Srbiji 100 godina iza nas....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Srbiju..... jer ako bi bil smak svijeta ...ostal bi živ jer su u Srbiji 100 godina iza nas....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #192 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Nije tu samo bit o kišama. U Irskoj je život puno bolji nego ovdje na Balkanu.
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 |
| | |
| | #193 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli E svasta sam se nacitao, ja bi ovamo ja bi onamo, ne dugo, nego samo neko vrijeme pa kuci u biznis. Pa bio sam na vecini tih vasih "ja bi ..." destinacija i nije bas onako kako to vidite na Milicevim putovanjima. Skandinavci idu vikendom s brodom do Danske ili Poljske da se ubiju od alkohola jer im je doma skupo, piva oko 9 US$, na sjeveru polarna noc i td. States LA, familija se nalazi u 4 ujutro na dorucku jer je to jedini dio dana kad su svi na okupu, navecer su mrtvi od posla jer ih rade nekoliko, parttime.Middle class. Mangia gatti, Italija, od kad su dobili Euro sve vise ih je na rubu egzistencije. Iran, samo napred narocito za zene, isto vazi za cijeli midd. east osim UAE. Monaco, guzvetina samo takva. Spanjolska, dobra za zivijet ako radis negdje drugdje. Kanada, zajebah se grdno, uletio u gay bar, srecom shvatio na vrijeme. Juzno Africka republika, u hotelu uputstva za ponasanje i kretanje te preporuka za nosenje pistolja. Japan, skupo do pakla, a bez znanja japanskog si u banani. Itd. itd. ali jedna stvar je bitna, a to je da di god idete idete jer ste jeftiniji od drugih evropljana(cast izuzecima). Trenutno sam u Dubaiu, pa ako neko zeli u Indiju, slobodno nek svrati prvo ovamo, pa ce ga proci kad ih vidi. Bio sam i u indiji, i no comment. Hrvatska se stalno reklamira kao mala zemlja za veliki odmor, budite tamo i lijepo odmarajte.
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
| | #196 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Citat:
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: zemlje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

a