Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli u Društvo forumu; Srbiju..... jer ako bi bil smak svijeta ...ostal bi živ jer su u Srbiji 100 godina iza nas.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-08, 12:48   #191 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,982
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli

Srbiju.....

jer ako bi bil smak svijeta ...ostal bi živ jer su u Srbiji 100 godina iza nas....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 21:47   #192 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 412
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
sta ces tamo? od kad su kod nas ovakve kise to ti je isto kao da si kod njih...
Nije tu samo bit o kišama. U Irskoj je život puno bolji nego ovdje na Balkanu.
Birtija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 14:10   #193 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 41
Poruka: 80
Blade051 se izdvaja iz mase

E svasta sam se nacitao, ja bi ovamo ja bi onamo, ne dugo, nego samo neko vrijeme pa kuci u biznis.
Pa bio sam na vecini tih vasih "ja bi ..." destinacija i nije bas onako kako to vidite na Milicevim putovanjima.
Skandinavci idu vikendom s brodom do Danske ili Poljske da se ubiju od alkohola jer im je doma skupo, piva oko 9 US$, na sjeveru polarna noc i td.
States LA, familija se nalazi u 4 ujutro na dorucku jer je to jedini dio dana kad su svi na okupu, navecer su mrtvi od posla jer ih rade nekoliko, parttime.Middle class.
Mangia gatti, Italija, od kad su dobili Euro sve vise ih je na rubu egzistencije.
Iran, samo napred narocito za zene, isto vazi za cijeli midd. east osim UAE.
Monaco, guzvetina samo takva.
Spanjolska, dobra za zivijet ako radis negdje drugdje.
Kanada, zajebah se grdno, uletio u gay bar, srecom shvatio na vrijeme.
Juzno Africka republika, u hotelu uputstva za ponasanje i kretanje te preporuka za nosenje pistolja.
Japan, skupo do pakla, a bez znanja japanskog si u banani.
Itd. itd. ali jedna stvar je bitna, a to je da di god idete idete jer ste jeftiniji od drugih evropljana(cast izuzecima). Trenutno sam u Dubaiu, pa ako neko zeli u Indiju, slobodno nek svrati prvo ovamo, pa ce ga proci kad ih vidi.
Bio sam i u indiji, i no comment.
Hrvatska se stalno reklamira kao mala zemlja za veliki odmor, budite tamo i lijepo odmarajte.
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 14:17   #194 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

rumunjska
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 14:35   #195 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 908
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

irsku, tamo ima puno pubova
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 14:42   #196 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: Blade051 Pogledaj Poruke
E svasta sam se nacitao, ja bi ovamo ja bi onamo, ne dugo, nego samo neko vrijeme pa kuci u biznis.
Pa bio sam na vecini tih vasih "ja bi ..." destinacija i nije bas onako kako to vidite na Milicevim putovanjima.
Skandinavci idu vikendom s brodom do Danske ili Poljske da se ubiju od alkohola jer im je doma skupo, piva oko 9 US$, na sjeveru polarna noc i td.
States LA, familija se nalazi u 4 ujutro na dorucku jer je to jedini dio dana kad su svi na okupu, navecer su mrtvi od posla jer ih rade nekoliko, parttime.Middle class.
Mangia gatti, Italija, od kad su dobili Euro sve vise ih je na rubu egzistencije.
Iran, samo napred narocito za zene, isto vazi za cijeli midd. east osim UAE.
Monaco, guzvetina samo takva.
Spanjolska, dobra za zivijet ako radis negdje drugdje.
Kanada, zajebah se grdno, uletio u gay bar, srecom shvatio na vrijeme.
Juzno Africka republika, u hotelu uputstva za ponasanje i kretanje te preporuka za nosenje pistolja.
Japan, skupo do pakla, a bez znanja japanskog si u banani.
Itd. itd. ali jedna stvar je bitna, a to je da di god idete idete jer ste jeftiniji od drugih evropljana(cast izuzecima). Trenutno sam u Dubaiu, pa ako neko zeli u Indiju, slobodno nek svrati prvo ovamo, pa ce ga proci kad ih vidi.
Bio sam i u indiji, i no comment.
Hrvatska se stalno reklamira kao mala zemlja za veliki odmor, budite tamo i lijepo odmarajte.
Svaka čast na ovom postu, zaslužio si rep +
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 14:09   #197 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 24
Poruka: 842
edhembeg se izdvaja iz maseedhembeg se izdvaja iz mase

Od malih nogu u Njemacku ...
edhembeg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 23:59   #198 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-07
Godina: 18
Poruka: 1
thompson-vz se izdvaja iz mase

australija ili Kanada a i Švedska je užem izboru
thompson-vz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 08:19   #199 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,032
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Novi Zeland, od Europe u Švicarsku ili Irsku na neko selo sa što manje ljudi.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: zemlje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111