| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli u Društvo forumu; Australija... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Vjerojatno u Ameriku... no ne cijeli život, čisto da stanem na noge a onda putovat okolo
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Dubai, United Arab Emirates ili Miami , Florida
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli ima više njih na spisku ... skandinavija, irska ili nizozemska u europi ... novi zeland ili južna amerika izvan europe ... jedino čega mi je žao, je kaj nisam otišo dok sam mogo .... sad čekam novu priliku da se pokupim, dosta mi je više ovih sranja tu ... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Hrvatska, Dubrava Godina: 23
Poruka: 163
![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli california ili madrid
__________________ ...I got nothen' ta loose so I choose to be a killer went from bangin' ta slangin' now i'm a dope dealer all my life payed tha price to be tha boss...2Pac |
| | |
| | #40 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli hehehe...ja sam se vratil.....hrvatistan rules......dobro je otici van samo iz tog razloga da mozes vise cjeniti ovu nasu hrvatsku .....kakva god da bila , imamo bolji zivotni kvalitet od skoro svih drzava na svijetu....ne gledati sve kroz prizmu love.....znam o cemu pricam....nije zlato sve kaj sja....a nisam bil papak vani...to moram dodat
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
![]() |
| Tagovi: zemlje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

pametni znaju 

Svi smo mi MASS SARR

a