| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli u Društvo forumu; pa izabrao bi neku u SAD-u, ili u Australiju... nekak me tamo vuce(ako bi isao), imam neku rodbinu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli ja bi nekako u Njemačku-imaju dobar životni standard i ostalo,nekako sam uvjek otići tamo,a od ovih drugih non europe zemalja bi otišao u na Maldive prekrasni su,koda u raju živiš premda i Tahiti i Hawai ne zaostaju ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli U Austriji sam bila jako puno puta, točnije u Grazu jer mi je tata tamo radio... I predivno je tamo... Mislim standard zivota je jako, jako dobar i jednostavno zemlja ima sve... I u Njemackoj sam bila, ne razlikuje se puno do Austrije sto se tice standarda, ali nekako meni Austrija lijepsa...Amerika me uopce ne privlaci jer je to zemlja puna svakojakih sranja, pare su jedna od prednosti, ali njhov nacin zivota mi je koma...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli vjerovatno u španjolsku ili portugal
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #87 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli Kurdistan
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #89 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete otići iz Hrvatske u koju zemlju bi išli otići na putovanje kao turist bi išao u svaku zemlju jer te svaka zemlja, način života samo obogati i natjera te da još više cijeniš svoju hrvatsku a kad bi baš morao ići da živim onda bi to bilo Belgija (ljudi su super, otvoreni i dosta piva imaju ) i Norveška (standard fantastičan, državno uredjenje takvo da se maksimalno podupiru obitelji, obiteljski život, ma sve se podupire 100%; jedino je klima malo u kurcu ali navikneš se i na to)
__________________ petak |
| | |
![]() |
| Tagovi: zemlje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:12.

bi otišao u na Maldive prekrasni su,koda u raju živiš premda i Tahiti i Hawai ne zaostaju 

) i Norveška (standard fantastičan, državno uredjenje takvo da se maksimalno podupiru obitelji, obiteljski život, ma sve se podupire 100%; jedino je klima malo u kurcu ali navikneš se i na to)