| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma u Društvo forumu; Gotovina, Norac, Ademi ... To su sve progoni, nađi mi jednog generala koji nije potekao iz JNA, a da danas nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma Gotovina, Norac, Ademi ... To su sve progoni, nađi mi jednog generala koji nije potekao iz JNA, a da danas nije osuđen ili optužen. Pomoći ću ti, ima samo jedan, a taj je Krstičević iz 4. gardijske. Evo Glavaša se politički progoni samo zato jer je stao na žuj Ivi Sanaderu, a cijeli progon se temelji na izjavi nekog Fehira ... Eto, počet ćemo od vrha. A ti si pravaš, tj. studirao si pravo, pa valjda bolje znaš od mene o tome |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| next best thing | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma Citat:
pa dok god imamo cvjećare, šofere, sladoledare i gostioničare za generale i poduzetnike ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma Citat:
Jedan je bravar bio maršal Citat:
pa se možeš uvrstiti![]() Ove rečenice su u stilu: Nisam znao da se sa mjeseca vidi zemlja, ako se sa zemlje vidi mjesec. Ali to sam već mogao zaključiti ako sam išao u školu. Sada je dan jer nije noć. Mi smo dobri jer nismo loši. Zadnji Uredio zeljonar : 25-05-07 u 16:39. | ||
| | |
| | #26 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma Citat:
Znači, to bi bio taj "progon"? A dobro... A ja mislio da je to izvršavanje međunarodnih obveza koje je Republika Hrvatska prihvatlia... Ja mislio da je Norac osuđen na temelju odluke hrvatskog suda, a da su Gotovina i Ademi predani haaškom sudu u skladu sa međunarodnim obvezama koje Republika Hrvatska mora izvršpvat... a da protiv njih postoji samo optužnica, koja još nije dokazana... Glavaša se progoni jer postoje osnovane sumnje da je naređivao ubijanje ljudi. E sad, ako ti misliš da je to ubijanje ljudi nevažno jer su ti ljudi bili Srbi, a Glavaš je nosio odoru Hrvatske Vojske... šta da ti kažem... osim da ti imaš problem ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
dragi pharaoh jako volin ovu prvu saluno, moja pojanta je bila da kroz godina naravno je bilo puno mjesanih braka poslje kad Tito je uveo Srbe i Hrvatske bivse kuce i tada polje Yugoslavije, demograf nezavisne Hrvatske danas je drugaciji ali za moj pojam lipo je kad dica su ponosni na sve roditelje i neznam zasto taj treci indentitet Yugoslaven se ili cak gradjan se treba uzet mislin je lipo da Hrvatska je puna Drzavljana, a neka su podrijetlu sto god i neka su ponosni ako su dobri ljudi inace volin Pisati na Hrvatski, da bilo bih lakse drugacije, ali neznam kako cuse ikad naucit bolje ako se ne namucim sa ovo malo sto imam priliku pisati. Isto to je Postovanje forum sto se zove CROportal ![]() ajme nisam mogla isdrzat, samo za ovu temu jos neko dana, onda stvarno cu propast za ispite ako ne idem 'cold turkey' sa net ![]() Citat:
a u Australiji prije rata je bilo oko 200,000+ Hrvata sa dicom koji su rodjeni tu, to jest u zemlji 4miliona stanovnika pa ona zabiljezite jednog SAD-a, i Kanade i Juzne Amerike sa Biliona stanovnika ja bih rekla da danas ima cak Vise Hrvata izvana nego unutra, naravno nisu svi od onaj stroj koji su ostavili Yugoslaviju ali bijo je Mase - najvise Hrvata tu su dosli 1970-e godine, dane/godine Hrvatsko Proljece najvise - poslje drugog rata jako malo su uspijeli jel su bili Pobijeni u Bleiberg i Krizni Put Bleiberg i Krizni Put nisu mitovi, nego illustrija ce Zabiljeziti to! obitelj te zrtve ne trazu osvetu nego Priznanje, i dica od obitelji tih agresora Yugoslaveni i Britanci, nisu krivi ali da ide se dalje bez priznanje, je koda nitko nikad ikad zna za Holocaust. - u zivotu tu sam srela 2 Ustase, sori nisu tu, oni su bili pobijeni na Evropska i Hrvatska polja odavno ___________________________________________________ - danas obican Hrvatski branitelje vidi samoubojstvo kao izlas Sramota sto dozivi od Hrvatskog Vlast (nekad i naroda) u svojoj Zemlji za koji su se izborili to nije mit to je Statistika koji su se Ubili u zadnje godine! - No tvojoj program Latinici ste nedavno imali Generala Stara od JNA, koji su sudjelovali u HR vojsci sto su Blatili ostale Branitelje a emisija je pokaza tajne stastanke gdje mladi Branitelji sa cinova su bili odvojeni o sto se desava od tih Ex-yu generala a sto se dogadjalo neznam, samo zam to nisu Oni koji su u Haagu... ali sve to je stvarno za ![]() momentalno zivite u Totalitarnoj Drzavi sto drzi Medija u djepu jedino slobodno Polje gdje Hrvat moze biti Hrvat ako zeli i isnjest Hrvatsku Rijec.. tada Hrvatsku danasnju i povjestnu Istinu je na Internetu trenutno 39% u Hrvatskoj upotrebaju Net, i to raste, i cak sam primjetila u zadnje godine koliko i stariji ljudi su se Ukljucili isto Sretno svimatada Veliki Cenzur je na netu, puno Stara slave Yugovine koji nedaj bog da Hrvatska bih disala Hrvatsko i konacno izbavila Ilustriju bolje se to sve do svoje arteritis u kostima Vidile ste sami prekjucer kako Cacic i Ljubucic na mislin daje bilo Kontraplan ili kojoj emisiji , kako su se Isprdavali i smijali da Illustrija nikad nece se dogoditi Cijeli HRT je populiran ovih Tijedna programa za Sdp/Hdz ankete jedan se Sprema dati Loptu drugome, zamjena se priprema, i zasto Sanader ne uzima onaj investiciski novac od EU-a jel Druze stare slave ce imati tu cast Jako bih volila da unutra te stranke se Izbavi neka Demokracija, ali za sada NEMA je..... Demokracija ne zivi u HR i tako neki veci stroj povratnike i investicije od Hrvata iz Yugovinska vremena necete dobiti vidite ima i lose bezscrcane stvari i u Kapitalizmu ali nista, ama nista, Kapitalizam niti Komunizam niti Budizam nemoze disati bez Demokracije, to je neprirodno stanjeZivjela Internet Demokracija, ja kazem idemo izbaviti Stranku ![]()
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! Zadnji Uredio prospero : 29-10-07 u 19:17. | ||
| | |
| | #28 (permalink) |
| next best thing | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma Uz demokraciju neizbježno dolazi kapitalizam, a on je izvor sveg zla ovog svijeta, moderni farizeji i kraljevi zemaljski koji si daju za pravo jednu cijelu zemlju proglasiti kakvom mu se svidi i odlučiti je osloboditi od same sebe te napraviti od nje modernu koloniju u svom imperilastičkom uznesenju, cijele narode okrenuti jedne protiv drugih radi svoje $$ koristi i dobitka. Draga moja marsupial girl, cijela tvoja zajednica u Ausie, je odrasla na jednom i jednakom uvjerenju, i nema drugačijeg mišljenja jer se jedno te isto uvjerenje prenosi sa koljena na koljeno, ovdje je ipak situacija polarizirana, sa dodatnim nijansama, a tamo kad vas je ostao jedan pol, i vjerovali ili ne, dok budete na korist političarima u Hrvatskoj (u ovom trenu HDZ-u) sjetit će vas se, ali kad im više nebudete odgovarali, joj, kako će vas se riješiti, stoga uživajte dok možete. Nemoj me krivo shvatit, ja neželim Jugoslaviju, niti želim Komunizam, ja hoću Hrvatsku koja je demokratska i u kojoj je kapitalizam, ali da društvo bude socijalno osjetljivo, ovo ovdje je van svake pameti, odi si klokanice u Zagreb, i vidjet ćeš bolje aute i kuće nego u svom selu Australiji. A o čemu govorim je, socijalna osjetljivost???, ne politička osjetljivost, sve je toliko ispolitizirano od ljudi koji su Bogomdani i sposobni su i znaju SVE, jedan Zagreb ima proračun za kulturu veći od cijelog proračuna drugog grada po veličini-Splita, zašto, jer se svi politički bodovi skupljaju u Zagrebu, a ostatak Hrvatske je marginala.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma Vrlo lijepo rečeno. Zaboravio si još dodati da cijeli ostatak države plaća carinu da bi došao do Zagreba. Naime, moćna građevinska elita je smislila način kojim će natjerati provinciju da izgradi i otplati izgradnju najvećeg hrvatskog sna: autoputa Zagreb - Split.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma Kako sam samo u prolazu, mogu se samo Klokanici nakloniti. Svaka čast!Citat:
Zadnji Uredio zeljonar : 26-05-07 u 09:59. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dabih, diaspora, diasporu, doma, domaci, mogli, zamjeniti |
« -
|
njemačke špedicije »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

Svi smo mi MASS SARR