| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: klokanica Zivjela Internet Demokracija, ja kazem idemo izbaviti Stranku to je jedino područje koje političari NE razumiju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| next best thing | Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma to je jedino područje koje političari NE razumiju i neshvaćaju (kao pripadnici vrste na izumiranju, koji neshvaćajući nove tehnologije polagano sebe svrstavaju uz katodne televizore), i zato na netu ima demokracije, jedino zato što oni nisu svoje kanđe zabili u net. I ne bih htio tebe ili one koji tebe podržavaju uvrijedit, ali ovaj HDZ koji je na vlasti ima u svojim članovima više bivših komunista nego SDP, pa tako oni koji su "progonili" hrvate su i dalje na vlasti, samo su preokrenuli sako da bude druge boje, i na kraju komunizam je bio pokret, baš kao i HDZ, i jedan i drugi su se afirmirali kao pokreti oslobođenja, a kod pokreta je bitna ideologija, a nije bitan pojedinac, tako da se kroz, ideologiju mogu svakakvi pojedinci dočepati vlasti, uzmimo primjer psihičkog bolesnika Slobodana Miloševića, gdje bi se mogao takav psihički bolesnik afirmirat negdje drugdje nego pod paskom ideologije, bilo da ju on začeo ili je samo sljedbenik, zar je drugačije i kod drugih diktatora (Hitler, Staljin, Ceaussescu), samo su iskoristili ideologiju za svoju korist. Neznam možda griješim što izjednačavam pokret i ideologiju, ali često pokreti nastaju na temelju ideje, bilo ona oslobođenje zemlje ili nekakva temeljna politička ideologija. Ono što hoću reći je da kod ideologija sama ideja bude opstruirana pojedincima koji tu ideologiju iskoriste za stjecanje vlasti, sama ideja Socijalizman nije loša, ali je utopija koja se može ostvariti ako ju svi jednoglasno prihvate, a to se neće dogoditi, jer uvijek ima pojedinaca kojima to neće odgovarati, kao što im neće odgovarati ni Demokracija, niti drugi dolazak sina Božijeg.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio pharaoh : 26-05-07 u 11:20. |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
australija daje dobar zivot i za umobolnu dicu i skoro svako social neznam kako je u engelskoj, ali bila bih iznenadjena koliko je ovo daleko od imperialism vise je ovaj tu predsjednik Oza .. Cucak amerikancima nego ist - Zagreb znam dobro, imamo nasi drugi dom tamo.. znam koliko ljudi posjecu na ulicama i onda koliko se vozika u mercedes, i na tramvan stanici male princeze sa 2mobitela u rukama i 2cm nokte sa 12 godina.. i onda oni penzici koji imaju Nista ako pritrasis moje nedavno pisanje vidit ces dasa dobro ukljucena, a i u manjim mijestima sam redovno isto. draga pharoah ja sam Hrvatica i da bih stavila CROklokanica da zabiljezim od gdje sam, ja garantiram da 95% formasa bih ipak mene zvali klokanica, ili onda Ustasiod ili Velika Hrvatica.. bla bla - Nema Socijal bez Demokracije , jel Demokracija je mekanisam koji daje da ljudi se Izbore za Socijal pazi ja ne glasam za HDZ, jel niti HdZ ili SdP imaju D u svoj dnevni sadrzaj Rada za Hrvatsku.. tu su ista Ploca sa druge strane... same shit ![]() Citat:
- bas danas gledam na Hrvatski Dnevnik HRT kako se HDZ i SDP prebacivaju krivnju za Net Tiraniju sto izvadjaju ljudima na privatnim kompica.... ja sam gledala kako moj prijatelj racunalo Dimi od pare njihove, jedva cekam da im obtuzbe slijedi za racune $ za stetu -slazem se HDZ je slozen na fundament Tudjmana - Yugini komesar, a cula sam da HDZ je glasao za neku konfediraciju ne Nezavisnu HR.. pa, da isti su Racan i ekipa Komunisticka stare slave i zato Nece u EU dok se ne Demokrati HSP je vise Demokratska Stranka u 2007 nego ovih ce dospijet za neko jos 10 godina - Milosevic je bolestnik onda koji su Komunisti i u Hrvatskoj sa crvenom kartom podrzavali.. ne, pa nije on imao karijer samo od 1990 - social je dobra stvar ako uzes to u kontekst rici Pomoc Onima sa Manjem ili Potrebe - nazalost u Hrvatsku samo imate Nasilni Komunisam, jel utopija bez Demokratski proces, je spor Fasisam, jel sve izvan toga treba se potamaniti i tiho skloniti - opet nema nista Naprijedno bez demokracije , a naj Demokratska Stranka danas jest HSP i zadnje Pharoah drago mije da hocete biti Hrvat, nadam se da jedan dan mozemo biti Hrvati skupa bez da je jedan manje ili jedan vise sori nemam vrime ispraviti post/editirati, e da vidite koliko se mucim sa uzitkom Pa pa za par miseca ![]()
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! Zadnji Uredio prospero : 29-10-07 u 19:19. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: dabih, diaspora, diasporu, doma, domaci, mogli, zamjeniti |
« -
|
njemačke špedicije »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

nego ovih ce dospijet za neko jos 10 godina

Svi smo mi MASS SARR