Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: klokanica Zivjela Internet Demokracija, ja kazem idemo izbaviti Stranku to je jedino područje koje političari NE razumiju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-07, 11:15   #31 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,088
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Dabih se mogli zamjeniti domaci u diasporu, diaspora doma

Citat:
Pravi autor: klokanica Pogledaj Poruke

Zivjela Internet Demokracija, ja kazem idemo izbaviti Stranku

to je jedino područje koje političari NE razumiju i neshvaćaju (kao pripadnici vrste na izumiranju, koji neshvaćajući nove tehnologije polagano sebe svrstavaju uz katodne televizore), i zato na netu ima demokracije, jedino zato što oni nisu svoje kanđe zabili u net.
I ne bih htio tebe ili one koji tebe podržavaju uvrijedit, ali ovaj HDZ koji je na vlasti ima u svojim članovima više bivših komunista nego SDP, pa tako oni koji su "progonili" hrvate su i dalje na vlasti, samo su preokrenuli sako da bude druge boje, i na kraju komunizam je bio pokret, baš kao i HDZ, i jedan i drugi su se afirmirali kao pokreti oslobođenja, a kod pokreta je bitna ideologija, a nije bitan pojedinac, tako da se kroz, ideologiju mogu svakakvi pojedinci dočepati vlasti, uzmimo primjer psihičkog bolesnika Slobodana Miloševića, gdje bi se mogao takav psihički bolesnik afirmirat negdje drugdje nego pod paskom ideologije, bilo da ju on začeo ili je samo sljedbenik, zar je drugačije i kod drugih diktatora (Hitler, Staljin, Ceaussescu), samo su iskoristili ideologiju za svoju korist. Neznam možda griješim što izjednačavam pokret i ideologiju, ali često pokreti nastaju na temelju ideje, bilo ona oslobođenje zemlje ili nekakva temeljna politička ideologija.

Ono što hoću reći je da kod ideologija sama ideja bude opstruirana pojedincima koji tu ideologiju iskoriste za stjecanje vlasti, sama ideja Socijalizman nije loša, ali je utopija koja se može ostvariti ako ju svi jednoglasno prihvate, a to se neće dogoditi, jer uvijek ima pojedinaca kojima to neće odgovarati, kao što im neće odgovarati ni Demokracija, niti drugi dolazak sina Božijeg.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...

Zadnji Uredio pharaoh : 26-05-07 u 11:20.
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 11:29   #32 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,289
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Svaki put u pakao je popločen dobrim namjerama!

Maslow je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 14:05   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Poruka: 107
klokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono neštoklokanica ima ono nešto
Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
Nemoj me krivo shvatit, ja neželim Jugoslaviju, niti želim Komunizam, ja hoću Hrvatsku koja je demokratska i u kojoj je kapitalizam, ali da društvo bude socijalno osjetljivo, ovo ovdje je van svake pameti, odi si klokanice u Zagreb, i vidjet ćeš bolje aute i kuće nego u svom selu Australiji.
A o čemu govorim je, socijalna osjetljivost???, ne politička osjetljivost, sve je toliko ispolitizirano od ljudi koji su Bogomdani i sposobni su i znaju SVE, jedan Zagreb ima proračun za kulturu veći od cijelog proračuna drugog grada po veličini-Splita, zašto, jer se svi politički bodovi skupljaju u Zagrebu, a ostatak Hrvatske je marginala.
- ono od imerialista je komunisticka demogogija.. da sve to ima ali Australska Drzava omoguci za sve, jedino sto prodje ispod dvnevni standard zivota su pijanci ili ovisnici ili neki sa neke tesko samo dovedene probleme
australija daje dobar zivot i za umobolnu dicu i skoro svako social
neznam kako je u engelskoj, ali bila bih iznenadjena koliko je ovo daleko od imperialism
vise je ovaj tu predsjednik Oza .. Cucak amerikancima nego ist

- Zagreb znam dobro, imamo nasi drugi dom tamo.. znam koliko ljudi posjecu na ulicama i onda koliko se vozika u mercedes, i na tramvan stanici male princeze sa 2mobitela u rukama i 2cm nokte sa 12 godina.. i onda oni penzici koji imaju Nista
ako pritrasis moje nedavno pisanje vidit ces dasa dobro ukljucena, a i u manjim mijestima sam redovno isto.

draga pharoah ja sam Hrvatica i da bih stavila CROklokanica da zabiljezim od gdje sam, ja garantiram da 95% formasa bih ipak mene zvali klokanica, ili onda Ustasiod ili Velika Hrvatica.. bla bla

- Nema Socijal bez Demokracije , jel Demokracija je mekanisam koji daje da ljudi se Izbore za Socijal
pazi ja ne glasam za HDZ, jel niti HdZ ili SdP imaju D u svoj dnevni sadrzaj Rada za Hrvatsku.. tu su ista Ploca sa druge strane... same shit

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
to je jedino područje koje političari NE razumiju i neshvaćaju (kao pripadnici vrste na izumiranju, koji neshvaćajući nove tehnologije polagano sebe svrstavaju uz katodne televizore), i zato na netu ima demokracije, jedino zato što oni nisu svoje kanđe zabili u net.
I ne bih htio tebe ili one koji tebe podržavaju uvrijedit, ali ovaj HDZ koji je na vlasti ima u svojim članovima više bivših komunista nego SDP, pa tako oni koji su "progonili" hrvate su i dalje na vlasti, samo su preokrenuli sako da bude druge boje, i na kraju komunizam je bio pokret, baš kao i HDZ, i jedan i drugi su se afirmirali kao pokreti oslobođenja, a kod pokreta je bitna ideologija, a nije bitan pojedinac, tako da se kroz, ideologiju mogu svakakvi pojedinci dočepati vlasti, uzmimo primjer psihičkog bolesnika Slobodana Miloševića, gdje bi se mogao takav psihički bolesnik afirmirat negdje drugdje nego pod paskom ideologije, bilo da ju on začeo ili je samo sljedbenik, zar je drugačije i kod drugih diktatora (Hitler, Staljin, Ceaussescu), samo su iskoristili ideologiju za svoju korist. Neznam možda griješim što izjednačavam pokret i ideologiju, ali često pokreti nastaju na temelju ideje, bilo ona oslobođenje zemlje ili nekakva temeljna politička ideologija.

Ono što hoću reći je da kod ideologija sama ideja bude opstruirana pojedincima koji tu ideologiju iskoriste za stjecanje vlasti, sama ideja Socijalizman nije loša, ali je utopija koja se može ostvariti ako ju svi jednoglasno prihvate, a to se neće dogoditi, jer uvijek ima pojedinaca kojima to neće odgovarati, kao što im neće odgovarati ni Demokracija, niti drugi dolazak sina Božijeg.
sad stvarno zadnji post
- bas danas gledam na Hrvatski Dnevnik HRT kako se HDZ i SDP prebacivaju krivnju za Net Tiraniju sto izvadjaju ljudima na privatnim kompica....
ja sam gledala kako moj prijatelj racunalo Dimi od pare njihove, jedva cekam da im obtuzbe slijedi za racune $ za stetu

-slazem se HDZ je slozen na fundament Tudjmana - Yugini komesar, a cula sam da HDZ je glasao za neku konfediraciju ne Nezavisnu HR.. pa, da isti su Racan i ekipa Komunisticka stare slave
i zato Nece u EU dok se ne Demokrati
HSP je vise Demokratska Stranka u 2007 nego ovih ce dospijet za neko jos 10 godina

- Milosevic je bolestnik onda koji su Komunisti i u Hrvatskoj sa crvenom kartom podrzavali.. ne, pa nije on imao karijer samo od 1990

- social je dobra stvar ako uzes to u kontekst rici Pomoc Onima sa Manjem ili Potrebe
- nazalost u Hrvatsku samo imate Nasilni Komunisam, jel utopija bez Demokratski proces, je spor Fasisam, jel sve izvan toga treba se potamaniti i tiho skloniti

- opet nema nista Naprijedno bez demokracije , a naj Demokratska Stranka danas jest HSP

i zadnje Pharoah drago mije da hocete biti Hrvat, nadam se da jedan dan mozemo biti Hrvati skupa bez da je jedan manje ili jedan vise

sori nemam vrime ispraviti post/editirati, e da vidite koliko se mucim sa uzitkom

Pa pa za par miseca

Zadnji Uredio prospero : 29-10-07 u 19:19.
klokanica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 17:10   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: klokanica Pogledaj Poruke
sad stvarno zadnji post

Pa pa za par miseca
Bilo mi je zadovoljstvo čitati tvoje postove na našem Croportal forumu

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 17:36   #35 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,088
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

pa pa, i dovuci svoj tobolac opet

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 09:44   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-09-07
Godina: 24
Poruka: 10
sensi84 se izdvaja iz mase

danas u hrvatskoj vlada opći kaos
sensi84 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 12:27   #37 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,943
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

zezash?
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dabih, diaspora, diasporu, doma, domaci, mogli, zamjeniti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108