| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo u Društvo forumu; Sarajevo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-08 Lokacija: sarajevo Godina: 25
Poruka: 2
![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo savjet svima koji nisu do sada bili u sarajevu,da obavezno doju sto prije....samo onaj ko nije bio ne zna kako je tamo prelijepo i kako taj grad dise ima dusu.... pozz |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Sarajevo...tam mi bivša i par dobrih frendova živi ...imo bi šta za trpat i s kim se zajebavat ![]()
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo ne znan triba bi vidit i jedan i drugi prije
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo teško pitanje moram prvo posjetit oba grada pa ću znat ovako izdaleka mi se čini da je sarajevo pitomije i romantičnije pa možda u tom gradu, ne znam..
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: beograd, sarajevo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:02.