| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo u Društvo forumu; A ček kako se zove onaj dio u Sarajevu gdje žive Hrvati. Tamo jedino ima svinjetine kupit u mesnici... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo A ček kako se zove onaj dio u Sarajevu gdje žive Hrvati. Tamo jedino ima svinjetine kupit u mesnici ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Svejedno mi je...bila sam u oba grada i oduševljena sam bila......ali ja ne bi iz zagreba......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #34 (permalink) | ||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Citat:
Citat:
He?
__________________ 0-2 | ||
| | |
| | #36 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Pa objasni nam svoje iskustvo, izloži ga i obrazloži. Za to nisi sigurno premlada, znaš i pisati i razmišljati. Zar ne?
__________________ 0-2 |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Citat:
...Zadovoljna, ili još trebaju osobni podaci tih prijatelja (nisu četnici ,ako imaš pitanje vezano za tako nešto) ?? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: beograd, sarajevo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.