| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo u Društvo forumu; Beograd!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #46 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo O Sarajevu su lijepše pjesme, ja bi u Sarajevu...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo sarajevo.. simpatičniji ljudi.. bila tamo... stvarno su duše od ljudi! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Sarajevo!Tam ide skoro sva ekipa s foruma!Zakaj bi ja drukčije!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio Eleonora : 20-05-07 u 18:14. |
| | |
![]() |
| Tagovi: beograd, sarajevo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:00.

Svi smo mi MASS SARR
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!