| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: aurora17 Sarajevo!Tam ide skoro sva ekipa s foruma!Zakaj bi ja drukčije! kud svi tud i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo kud svi tud i mali mujo... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Sarajevo, naravno...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo U Sarajevu, bio sam tam jedno 6 puta, grad prekrasan, stari dio grada naročito, na čaršiji najjači ćevapi, ko nije probo nema pojma kaj su ćevapi, stara jezgra grada, mentalitet ljudi... Definitivno Sarajevo... Jel Sarajevo gdje je nekad bilooooo!!!
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #56 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Sarajevo. Nema do Bosne i Bosanaca... Neznam, Beograđani su nekako previše uštogoljeni, nemaju zajebanciju...barem s drugog foruma kaj ih "znam".
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Citat:
A sto se tice pitanja zivim u Beogradu, nikad nisam bila u Sarajevu. Mozda bih mogla par meseci biti tamo ali ne bih mogla nigde drugde ziveti,navikla sam ovde...
__________________ ♥ Zadnji Uredio Lulu Bg : 26-06-07 u 02:52. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo mogla bi i u jednom i u drugom gradu mogla bi se i sutra preseliti da mi se recimo ponudi bolji posao , nemam predrasude i strahove |
| | |
![]() |
| Tagovi: beograd, sarajevo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.