| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo u Društvo forumu; zivim u sarajevu mjesto je mrak skroz je dobro i ima svega ma ludnica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Godina: 16
Poruka: 130
![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo sarajevo mi se chini jedan od najfornijih gradova uopche. nikad nisam bio, al mi se chini zaaaaakon. ko shto kemo pjeva "bilo gdje da krenem, o tebi sanjam, putevi mi svi tebi vode..." |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-10-07 Godina: 26
Poruka: 60
![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo Imamo pobjednika. Zašto uopće postavljati to pitanje bez hrvatske opcije? Da ja sam tvdokorni nacionalist. FLAME AWAY!!! ![]()
__________________ "You're a pro or you're a noob, that's life." - Athene, Emeriss-EU |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,161
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje biste živjeli radije da morate: Beograd ili Sarajevo pa prvo moram vidjet da bi znala.....imam frendova i iz beograda i sarajeva......normalno svatko svoje hvali...zasad,zg u srcu ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: beograd, sarajevo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.