Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mekto Moj grad nije nikad bio vukojebina postao je dolaskom dotepenaca iz dalmacije,hercegovine,bosne itd koji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-08, 15:11   #91 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Hercegovina

Citat:
Pravi autor: Mekto Pogledaj Poruke
Moj grad nije nikad bio vukojebina postao je dolaskom dotepenaca iz dalmacije,hercegovine,bosne itd koji nimalo ne postuju Zagreb i ono sto im je zagreb pruzao,a pruzao im je sve(i losa ti je ova spika s kompleksima,mi iz zagreba imamo "komplekse" a u biti je vama tesko otic iz zagreba)....hercegovina je zadnja rupa na sviralu u BIH...to nisam ja izmislio to mi je potvrdilo(reklo) vise ljudi iz mostara...

Nemam se ja cega sramit u svoojim izjavama,sve je to prika istina...samo sto je neki ljudi ne zele vidjeti...

Kao što rekoh - spoznaja da je tvoj grad oduvijek bio provincijska vukojebina a sada neuspješno pokušava bit wannabe metropola rezultira teškim kompleksom manje vrijednosti koji se (neuspješno) pokušava liječit vrijeđanjem svih ostalih

Klasika. I otužno.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 15:24   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 211
Mekto se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Kao što rekoh - spoznaja da je tvoj grad oduvijek bio provincijska vukojebina a sada neuspješno pokušava bit wannabe metropola rezultira teškim kompleksom manje vrijednosti koji se (neuspješno) pokušava liječit vrijeđanjem svih ostalih

Klasika. I otužno.

da da da.....kako ti kazes

Zadnji Uredio Mekto : 14-03-08 u 15:33.
Mekto je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 15:26   #93 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Da.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 15:40   #94 (permalink)
Regularni forumas

Mekto se izdvaja iz mase

Mislim stvarno...fakat sam....ma uzas
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 15:46   #95 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,466
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Hehehe možeš crknut, gdje se god okrene po Zg-u neki hercegovac...
I meni bi bilo teško to gledat, ali pošto sam u potpuno drugačijoj situaciji mogu ti se samo sa zadovoljstvom smijati...
A kako se vi kao starosjedioci ne nametnete???
Ipak vi imate puno bolju podlogu, to je barem neka logika, novi učenik u razredu se privikava ostalim učenicima...
Sve najljepše o zagrepčanima, znam ih jako puno i svi su super...
ne, ti nikako ovako nesuvislim komentarima ne možeš biti u grupi mojih simpatičnih ljudi...
Da te predložimo u celebrity big brother u idućoj sezoni, to mi se čini onako baš za tebe...
od rasne hercegovke...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 18:04   #96 (permalink)
Regularni forumas

Mekto se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Hehehe možeš crknut, gdje se god okrene po Zg-u neki hercegovac...
I meni bi bilo teško to gledat, ali pošto sam u potpuno drugačijoj situaciji mogu ti se samo sa zadovoljstvom smijati...
A kako se vi kao starosjedioci ne nametnete???
Ipak vi imate puno bolju podlogu, to je barem neka logika, novi učenik u razredu se privikava ostalim učenicima...
Sve najljepše o zagrepčanima, znam ih jako puno i svi su super...
ne, ti nikako ovako nesuvislim komentarima ne možeš biti u grupi mojih simpatičnih ljudi...
Da te predložimo u celebrity big brother u idućoj sezoni, to mi se čini onako baš za tebe...
od rasne hercegovke...

Odi da te rasni okrene pa cemo vidjeti dali sam ti simpatican

Obozavam ove hercegovke,ne smijes reci nista protiv rodne grude ili ste vi bosanke...sta ste ono

Vidis ti si meni bas simpa...jesi za kafu?
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 19:37   #97 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 22
Poruka: 36
marijana07 se izdvaja iz mase

@ damfisk

nekuzis ti mene, sto ja hocu rec, jes.... evo jedan primjer :
ako u crikvenici od 100 ljudi ima 30 dobrih, u hercegovini od 100 ljudi ima 70 dobrih !
a dobrota je svudgje ista, ako je ima, ja mislim na kolicinu!
a ionako bi morali jos analizirati kakve karakteristike za tebe ima dobar covjek, a kakve za mene. mozda nisu iste, pa se zbog toga nerazumijemo.

a ono sta mislis da nisam postivala split nije istina. dialekt sam tek tako upotrijebila.
za informaciju: i u hercegovini se ponegdje tako prica.
meni su dalmacija i slavnonija naj, naj krajevi u hrvatskoj, sjecaju me na hercegovinu.
a kvarner i zagorje vise na njemacku, hladniji su ljudi...

a za tebe METKO il kako se vec zoves...

nedolazi niko u tvoj zagreb, jer je tako lijep grad...
nego iz potrebe da zarade nesto.
inace ti niko nebi gore zivio tek tako. al uvijek su ljudi isli za kruhom, a ne za domovinom. jer nezivi se od zraka samo.

a svaki srednji njemacki grad je 100 puta bolji od zagreba. zato nemoj bit umisljen!!!! kad sam vam vidila bolnicu, zabolila me dusa samo gledajuci u nju, a ne nedaj boze da moram bit u njoj.
a neke kuce izgledaju kao da je jucer bio rat. zagrebu ce trebat jos malo puno godina da bude to sto ti zelis da bude.
a svaki covjek moze da zivi gdje hoce, a za koju godinu ce u zagrebu svaki drugi bit iz hercegovine.

bas mi je drago sto ti je milan bandic glavni, hervegovac nas.
a i pola hrvatske nogometne reprezentacije se sastoji od hercegovaca, zato malo vise postivaj te ljude.
i nepricaj gluposti. znas slavit kad jedan kovac odigra dobru teku, a onda mu pljujes u usta. sramota !!!!
takav mi ti neces u europu moc uc, tu treba malo vise respekta i tolerancije. al hvala bogu nisi svi ko ti purgeru.
marijana07 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 20:41   #98 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: marijana07 Pogledaj Poruke

a svaki srednji njemacki grad je 100 puta bolji od zagreba. zato nemoj bit umisljen!!!! kad sam vam vidila bolnicu, zabolila me dusa samo gledajuci u nju, a ne nedaj boze da moram bit u njoj.
a neke kuce izgledaju kao da je jucer bio rat. zagrebu ce trebat jos malo puno godina da bude to sto ti zelis da bude.
a svaki covjek moze da zivi gdje hoce, a za koju godinu ce u zagrebu svaki drugi bit iz hercegovine.

a i pola hrvatske nogometne reprezentacije se sastoji od hercegovaca, zato malo vise postivaj te ljude.
i nepricaj gluposti. znas slavit kad jedan kovac odigra dobru teku, a onda mu pljujes u usta. sramota !!!!
takav mi ti neces u europu moc uc, tu treba malo vise respekta i tolerancije. al hvala bogu nisi svi ko ti purgeru.

Zašto onda hercegovci dolaze u Zagreb kad je svaki "srednji njemački grad" sto puta bolji !?

Kaj to Zagreb ima a nema jedan "srednji njemački grad" ???

Nemoj mi samo Bandića spominjat...ako je on oličenje hercegovca onda mi je sve jasno....

Ne bi se vi hercegovci toliko pjenili sad ovdje da nije istina to kaj Mekto piše....zato ...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 10:46   #99 (permalink)
Regularni forumas

Mekto se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marijana07 Pogledaj Poruke
a za tebe METKO il kako se vec zoves...

nedolazi niko u tvoj zagreb, jer je tako lijep grad...
nego iz potrebe da zarade nesto.
inace ti niko nebi gore zivio tek tako. al uvijek su ljudi isli za kruhom, a ne za domovinom. jer nezivi se od zraka samo.

Hdz zna i moj brat takoder :lo

kada vidim kome ste naklonjeni sve mi je jasno...sve intelektualci s pasnjaka hercegovine i bosne(od 92 hrvati)...
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 13:48   #100 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 22
Poruka: 36
marijana07 se izdvaja iz mase

ma daj, sta ce u njemackom gradu kad im je zagreb blizi... a i jezik je isti !!!!!
netreba nikom viza da ude u nj.

za koju godinu ce zagreb ionako biti drugi glavni grad hercegovaca nakon mostara! zivili hercegovci !!!!
tek mi je zato zagreb i posto malo drag radi mojih ljudi.
a i bit ce mi sve drazi...

a ono sto je metko reko nisu zahvalni zagrebu ovo ono.
pa i netrebaju bit. zbog cega?
jedino se mogu zahvalit bogu i samim sebi da su se snasli i nikom vise. ja nemislim da kad covjek dode u zagreb da mu se odma sve pruzi. mora sam trazit i borit se. a nije ni bas svima zagreb zlatan. ima i bijede kolko oces.
to je vama sigurno neki hercegovac ukro poso il nesto slicno, pa ste uzrujani. i nek vam je ukro, ako je sposobniji !!!!
po vasem nebi niko smio zivit u drugom gradu il drugoj drzavi nego samo u toj odakle je.
ma daj molim te. da je srece nebi skoro 5 miljuna hrvata zivili u inozemstvu nego u domovini.
a sta bi oni da druge drzave misle ko vi, pa ih nepuste unutra, vratili bi se svi u hr i opet bi vam sve ukrali. haha
marijana07 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

« Amerika | Tuzla »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113