| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mekto Moj grad nije nikad bio vukojebina postao je dolaskom dotepenaca iz dalmacije,hercegovine,bosne itd koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Citat:
Kao što rekoh - spoznaja da je tvoj grad oduvijek bio provincijska vukojebina a sada neuspješno pokušava bit wannabe metropola rezultira teškim kompleksom manje vrijednosti koji se (neuspješno) pokušava liječit vrijeđanjem svih ostalih Klasika. I otužno.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Hercegovina Citat:
da da da.....kako ti kazes ![]()
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok Zadnji Uredio Mekto : 14-03-08 u 15:33. | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Hehehe možeš crknut, gdje se god okrene po Zg-u neki hercegovac... I meni bi bilo teško to gledat, ali pošto sam u potpuno drugačijoj situaciji mogu ti se samo sa zadovoljstvom smijati... A kako se vi kao starosjedioci ne nametnete??? Ipak vi imate puno bolju podlogu, to je barem neka logika, novi učenik u razredu se privikava ostalim učenicima... Sve najljepše o zagrepčanima, znam ih jako puno i svi su super... ne, ti nikako ovako nesuvislim komentarima ne možeš biti u grupi mojih simpatičnih ljudi... Da te predložimo u celebrity big brother u idućoj sezoni, to mi se čini onako baš za tebe... od rasne hercegovke... |
| | |
| | #96 (permalink) | |
Odi da te rasni okrene pa cemo vidjeti dali sam ti simpatican ![]() Obozavam ove hercegovke,ne smijes reci nista protiv rodne grude ili ste vi bosanke...sta ste ono ![]() Vidis ti si meni bas simpa...jesi za kafu?
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 22
Poruka: 36
![]() | Re: Hercegovina @ damfisk nekuzis ti mene, sto ja hocu rec, jes.... evo jedan primjer : ako u crikvenici od 100 ljudi ima 30 dobrih, u hercegovini od 100 ljudi ima 70 dobrih ! a dobrota je svudgje ista, ako je ima, ja mislim na kolicinu! a ionako bi morali jos analizirati kakve karakteristike za tebe ima dobar covjek, a kakve za mene. mozda nisu iste, pa se zbog toga nerazumijemo. ![]() a ono sta mislis da nisam postivala split nije istina. dialekt sam tek tako upotrijebila. za informaciju: i u hercegovini se ponegdje tako prica. ![]() meni su dalmacija i slavnonija naj, naj krajevi u hrvatskoj, sjecaju me na hercegovinu. ![]() a kvarner i zagorje vise na njemacku, hladniji su ljudi... a za tebe METKO il kako se vec zoves... nedolazi niko u tvoj zagreb, jer je tako lijep grad... nego iz potrebe da zarade nesto. inace ti niko nebi gore zivio tek tako. al uvijek su ljudi isli za kruhom, a ne za domovinom. jer nezivi se od zraka samo. a svaki srednji njemacki grad je 100 puta bolji od zagreba. zato nemoj bit umisljen!!!! kad sam vam vidila bolnicu, zabolila me dusa samo gledajuci u nju, a ne nedaj boze da moram bit u njoj. a neke kuce izgledaju kao da je jucer bio rat. zagrebu ce trebat jos malo puno godina da bude to sto ti zelis da bude. ![]() a svaki covjek moze da zivi gdje hoce, a za koju godinu ce u zagrebu svaki drugi bit iz hercegovine. bas mi je drago sto ti je milan bandic glavni, hervegovac nas. a i pola hrvatske nogometne reprezentacije se sastoji od hercegovaca, zato malo vise postivaj te ljude. i nepricaj gluposti. znas slavit kad jedan kovac odigra dobru teku, a onda mu pljujes u usta. sramota !!!! takav mi ti neces u europu moc uc, tu treba malo vise respekta i tolerancije. al hvala bogu nisi svi ko ti purgeru. ![]() |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| Purger | Re: Hercegovina Citat:
Zašto onda hercegovci dolaze u Zagreb kad je svaki "srednji njemački grad" sto puta bolji !? Kaj to Zagreb ima a nema jedan "srednji njemački grad" ??? Nemoj mi samo Bandića spominjat...ako je on oličenje hercegovca onda mi je sve jasno.... Ne bi se vi hercegovci toliko pjenili sad ovdje da nije istina to kaj Mekto piše....zato ... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #99 (permalink) | |
![]() ![]() Hdz zna i moj brat takoder ![]() ![]() :lokada vidim kome ste naklonjeni sve mi je jasno...sve intelektualci s pasnjaka hercegovine i bosne(od 92 hrvati)...
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 22
Poruka: 36
![]() | Re: Hercegovina ma daj, sta ce u njemackom gradu kad im je zagreb blizi... a i jezik je isti !!!!! netreba nikom viza da ude u nj. za koju godinu ce zagreb ionako biti drugi glavni grad hercegovaca nakon mostara! zivili hercegovci !!!! tek mi je zato zagreb i posto malo drag radi mojih ljudi. ![]() a i bit ce mi sve drazi... a ono sto je metko reko nisu zahvalni zagrebu ovo ono. pa i netrebaju bit. zbog cega? jedino se mogu zahvalit bogu i samim sebi da su se snasli i nikom vise. ja nemislim da kad covjek dode u zagreb da mu se odma sve pruzi. mora sam trazit i borit se. a nije ni bas svima zagreb zlatan. ima i bijede kolko oces. to je vama sigurno neki hercegovac ukro poso il nesto slicno, pa ste uzrujani. i nek vam je ukro, ako je sposobniji !!!! po vasem nebi niko smio zivit u drugom gradu il drugoj drzavi nego samo u toj odakle je. ma daj molim te. da je srece nebi skoro 5 miljuna hrvata zivili u inozemstvu nego u domovini. a sta bi oni da druge drzave misle ko vi, pa ih nepuste unutra, vratili bi se svi u hr i opet bi vam sve ukrali. haha |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

od rasne hercegovke...