Raspravljate o temi Hercegovina u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; ...
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
dva dana sam plakala,poznavala sam tog dečka..bio je stvarno lijep,drag i pametan
http://www.hercegovina.info/vijesti/...-stojana-gagre
Zadnji Uredio zavodnica no.1 : 04-07-10 u 17:38
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
a gdje je ovo slike od posta 1031?
![]()
najljepši je KUPRES...
a kupreški momci pooooseeeebnoooooo
![]()
U velikome more svi smo samo kapi, a samo srce ima što se ima znati
I neka smo sa sela pa nam nisu skloni, a prije sto ljeta bili su i oni, a prije sto ljeta sa sela došli oni,
Što imaju to protiv tamo neki drugi, da upru prstom u nas ko da nam se sudi,
Kad duša mi je čista čega da se stidim, jer sam rođen iskren drukčije ne vidim,
Putem idem ja iza Vinjana, Hercegovina suza Gospina,
sve nas ista zemlja ljubi, mi smo svi sa sela ljudi, sve nas ista ta zemlja pokriva.
Kad zbrojim sve to svoje, njihovo i naše, svi smo isto vino, svi iz iste čaše,
I ne dam ovo duše da je drugi ruše, sa otoka sa sela čisti vitar puše,
Putem idem ja iza Vinjana Hercegovina suza Gospina,
sve nas ista zemlja ljubi, mi smo svi sa sela ljudi, sve nas ista ta zemlja pokriva. <3
Etno selo „Herceg“ nastalo je 2008. godine, no ideja o njegovu postanku sazrijevala je dugo i postupno. „Herceg“ svjedoci o jednom vremenu zatocenom u hercegovackom kamenjaru, utjelovljujuci nacin i kulturu zivota na skrtom kamenu. Selo izraslo iz kamena i stvoreno od kamena u svom konceptualnom smislu obuhvaca sve sadrzaje tradicionalnog hercegovackog sela. Ovaj turisticko-ugostiteljski kompleks smjesten u ruralnom ambijentu, nedaleko od znamenitog mjesta molitve i brojnih hodocasnika Medjugorja, prostire se na 40.000 m2 i raspolaze izmedju ostalog s deset smjestajnih jedinica ukupnog kapaciteta 60 kreveta.
Gostima koji se opredijele za nocenje i boravak u ovom kompleksu bit ce na raspolaganju visoki komfor spojen s tradicionalnim detaljima, ukljucujuci elegantan restoran s vinskim podrumom i bogatom enogastronomskom ponudom, suvenirnice s velikim izborom rukotvorina, mlinicu, stale s domacim zivotinjama, amfiteatar kao srediste kulturnih zbivanja s velikom visenamjenskom dvoranom, kao i prekrasnu kapelicu u samom sredistu sela.
Etno selo „Herceg“ mjesto je u kojemu cete zaboraviti uzurbanost svakodnevice, mjesto koje ce vas vratiti korijenima, mjesto u kojem se odmara duh i krijepi tijelo...
http://www.etno-herceg.com/
Zadnji Uredio žena mačka : 20-07-11 u 19:24