Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marijana07 ma daj, sta ce u njemackom gradu kad im je zagreb blizi... a i jezik je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-08, 15:45   #101 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 211
Mekto se izdvaja iz mase
Re: Hercegovina

Citat:
Pravi autor: marijana07 Pogledaj Poruke
ma daj, sta ce u njemackom gradu kad im je zagreb blizi... a i jezik je isti !!!!!
netreba nikom viza da ude u nj.

za koju godinu ce zagreb ionako biti drugi glavni grad hercegovaca nakon mostara! zivili hercegovci !!!!
tek mi je zato zagreb i posto malo drag radi mojih ljudi.
a i bit ce mi sve drazi...

a ono sto je metko reko nisu zahvalni zagrebu ovo ono.
pa i netrebaju bit. zbog cega?
jedino se mogu zahvalit bogu i samim sebi da su se snasli i nikom vise. ja nemislim da kad covjek dode u zagreb da mu se odma sve pruzi. mora sam trazit i borit se. a nije ni bas svima zagreb zlatan. ima i bijede kolko oces.
to je vama sigurno neki hercegovac ukro poso il nesto slicno, pa ste uzrujani. i nek vam je ukro, ako je sposobniji !!!!
po vasem nebi niko smio zivit u drugom gradu il drugoj drzavi nego samo u toj odakle je.
ma daj molim te. da je srece nebi skoro 5 miljuna hrvata zivili u inozemstvu nego u domovini.
a sta bi oni da druge drzave misle ko vi, pa ih nepuste unutra, vratili bi se svi u hr i opet bi vam sve ukrali. haha
po nasem bi se vi trebali iseliti iz zagreba i vratiti se na pasnjake od kud ste i dosli-mislim da ti taj dio nije jasan....i nemoj veze usporedivati s sposobnoscu...

tko je rekao da je zagreb zlatan?

Ovo podebljano si dobro rekla
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 15:56   #102 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Koja prekrasna, primitvna, zatucana i polupismena diskusija...

Sve biser do bisera, ne znaš na šta bi se prije ispovraćao...

Ma divota...
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 16:20   #103 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 211
Mekto se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ma divota...
Hvala bogu pa imamo tebe...
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 16:22   #104 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Upravo tako.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 19:31   #105 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,939
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ma divota...

Pa ima i tvojih postova ovdje

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 20:54   #106 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 22
Poruka: 36
marijana07 se izdvaja iz mase

po mom je normalna diskusija.
metko neda zagreb, a ja nedam hercegovinu. borimo se za svoje i stitimo svoje.
samo sto ja mozda nevrijedam zagrebcane ko on nas.
niti ih mogu vrijedat, jer je pola u zagrebu iz hercegovine. haha

a nebi bilo losa ni da se u hrvatskoj pojavi neko ko svoje neda, al nema toga bas puno. zato me ni necudi sto je citava hrvatska u problemima. sve prodane duse. za saku para mi ti brata prodali, a ne drzavu!
a ko pati???!!! jadan narod! neki dan se ubio caca od prijateljice zbog neimastine. ZALOSNO !!!!!!! ZALOSNO kad ti drzava nemoze pruzit ni socialnu pomoc da prezivis !!!
a radi koga, PRODANIH DUSA !!!! sve kradu i kupe i misle da ce 100 godina zivit, a jadan narod nek pati, koga briga!
ja sam samo zahvalna bogu sto imam dobre veze i sto sam u mogucnosti da mogu pomoc takvim ljudima... i sto i u svijetu nisam zaboravila ko sam i odakle sam. i zato me nezanima ko ce mi sta rec.
naucila sam SVOJE NIKAD NEDAJ; NIKAD !!!!!!
pa nek mi prica ko sta hoce.

a jedan razlog sto u zagrebu ima puno hercegovaca jes FAKS ! gore svi idu da studiraju, i kad zavrse onda i ostanu. majke ti kad razmislim.... pola moje rodbine je gore...
marijana07 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 13:17   #107 (permalink)
nevoljen

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 18:35   #108 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,939
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
po mom je normalna diskusija.
metko neda zagreb, a ja nedam hercegovinu. borimo se za svoje i stitimo svoje.
samo sto ja mozda nevrijedam zagrebcane ko on nas.
niti ih mogu vrijedat, jer je pola u zagrebu iz hercegovine. haha

a nebi bilo losa ni da se u hrvatskoj pojavi neko ko svoje neda, al nema toga bas puno. zato me ni necudi sto je citava hrvatska u problemima. sve prodane duse. za saku para mi ti brata prodali, a ne drzavu!
a ko pati???!!! jadan narod! neki dan se ubio caca od prijateljice zbog neimastine. ZALOSNO !!!!!!! ZALOSNO kad ti drzava nemoze pruzit ni socialnu pomoc da prezivis !!!
a radi koga, PRODANIH DUSA !!!! sve kradu i kupe i misle da ce 100 godina zivit, a jadan narod nek pati, koga briga!
ja sam samo zahvalna bogu sto imam dobre veze i sto sam u mogucnosti da mogu pomoc takvim ljudima... i sto i u svijetu nisam zaboravila ko sam i odakle sam. i zato me nezanima ko ce mi sta rec.
pa nek mi prica ko sta hoce.

a jedan razlog sto u zagrebu ima puno hercegovaca jes FAKS ! gore svi idu da studiraju, i kad zavrse onda i ostanu. majke ti kad razmislim.... pola moje rodbine je gore...

Ajd sad malo odmori

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 15:38   #109 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

ima fax i u Mostaru, pouzdano znam (čak 2 imaju, na ''lijevoj'' i ''desnoj'' obali, popularno zvane)...

pitaju Muju je li citao ''Na Drini ćuprija'', šta čito'- hodo po njoj...

Tako sam i ja studirala na tom faxu, ima i u Sarajevu, Splitu, Banja Luci, na Širokom Brijegu, Zadru, Dubrovniku, na kojima moju prijatelji studiraju pa ti samo njih nabrajam, da steknes povjerenje u mene hehe...
Marijana legenda si, majke mi...
...svi putevi vode u Zagreb...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 07:49   #110 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,166
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Koja diskusija

Ne zna se tko je gori, ova što je kvazi "hercegovka" i ovaj kvazi "purger". Primitivno do kraja.

Citat:
O moj Bože. Najbitnije je veze, odkud si i šta ti ćaća radi (vozi).
Nije mi jasno, ako sam ja isto hercegovka zašto me moji nisu naučili tome da drugim ljudima pomažem tim što ih gurkam preko veze. Mislim da se tako ne odaje lojalnosti.

Citat:
Eto fino. Pola rodbine je tu. Tz. da je ta Hercegovina toliko lijepa i da ti može dati kruha onda ne bi bila ovdje. A kad dođeš na nečije tlo onda se izvoli i prilagoditi istome, govorom, ponašenjem, ophođenjem s dugim ljudima...

Inače izvoli se vozikati Čitlukom gore-dole.

Zadnji Uredio teica : 18-03-08 u 07:55.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113