Stranica 11 od 105 PrvoPrvo ... 6789101112131415162161 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 101 do 110 od 1042

Hercegovina

Raspravljate o temi Hercegovina u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: marijana07 ma daj, sta ce u njemackom gradu kad im je zagreb blizi... a i jezik je isti ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Mekto
    Datum registracije
    26-09-07
    Poruka
    342
    Liked
    0 times

Re: Hercegovina

Citat Pravi autor: marijana07 Pogledaj Poruke
    ma daj, sta ce u njemackom gradu kad im je zagreb blizi... a i jezik je isti !!!!!
    netreba nikom viza da ude u nj.

za koju godinu ce zagreb ionako biti drugi glavni grad hercegovaca nakon mostara! zivili hercegovci !!!!
    tek mi je zato zagreb i posto malo drag radi mojih ljudi.
    a i bit ce mi sve drazi...

a ono sto je metko reko nisu zahvalni zagrebu ovo ono.
    pa i netrebaju bit. zbog cega?
    jedino se mogu zahvalit bogu i samim sebi da su se snasli i nikom vise. ja nemislim da kad covjek dode u zagreb da mu se odma sve pruzi. mora sam trazit i borit se. a nije ni bas svima zagreb zlatan. ima i bijede kolko oces.
    to je vama sigurno neki hercegovac ukro poso il nesto slicno, pa ste uzrujani. i nek vam je ukro, ako je sposobniji !!!!
    po vasem nebi niko smio zivit u drugom gradu il drugoj drzavi nego samo u toj odakle je.
    ma daj molim te. da je srece nebi skoro 5 miljuna hrvata zivili u inozemstvu nego u domovini.
    a sta bi oni da druge drzave misle ko vi, pa ih nepuste unutra, vratili bi se svi u hr i opet bi vam sve ukrali. haha
    po nasem bi se vi trebali iseliti iz zagreba i vratiti se na pasnjake od kud ste i dosli-mislim da ti taj dio nije jasan....i nemoj veze usporedivati s sposobnoscu...

tko je rekao da je zagreb zlatan?

Ovo podebljano si dobro rekla
    Bok buraz bok kada prdnem cujes rok

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Koja prekrasna, primitvna, zatucana i polupismena diskusija...

Sve biser do bisera, ne znaš na šta bi se prije ispovraćao...

Ma divota...

Regularni forumas Avatar od korisnika Mekto
    Datum registracije
    26-09-07
    Poruka
    342
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ma divota...
    Hvala bogu pa imamo tebe...
    Bok buraz bok kada prdnem cujes rok

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Upravo tako.

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ma divota...

Pa ima i tvojih postova ovdje

Starter Avatar od korisnika marijana07
    Datum registracije
    04-03-08
    Starost
    25
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

po mom je normalna diskusija.
    metko neda zagreb, a ja nedam hercegovinu. borimo se za svoje i stitimo svoje.
    samo sto ja mozda nevrijedam zagrebcane ko on nas.
    niti ih mogu vrijedat, jer je pola u zagrebu iz hercegovine. haha

a nebi bilo losa ni da se u hrvatskoj pojavi neko ko svoje neda, al nema toga bas puno. zato me ni necudi sto je citava hrvatska u problemima. sve prodane duse. za saku para mi ti brata prodali, a ne drzavu!
    a ko pati???!!! jadan narod! neki dan se ubio caca od prijateljice zbog neimastine. ZALOSNO !!!!!!! ZALOSNO kad ti drzava nemoze pruzit ni socialnu pomoc da prezivis !!!
    a radi koga, PRODANIH DUSA !!!! sve kradu i kupe i misle da ce 100 godina zivit, a jadan narod nek pati, koga briga!
    ja sam samo zahvalna bogu sto imam dobre veze i sto sam u mogucnosti da mogu pomoc takvim ljudima... i sto i u svijetu nisam zaboravila ko sam i odakle sam. i zato me nezanima ko ce mi sta rec.
    naucila sam SVOJE NIKAD NEDAJ; NIKAD !!!!!!
    pa nek mi prica ko sta hoce.

a jedan razlog sto u zagrebu ima puno hercegovaca jes FAKS ! gore svi idu da studiraju, i kad zavrse onda i ostanu. majke ti kad razmislim.... pola moje rodbine je gore...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

po mom je normalna diskusija.
    metko neda zagreb, a ja nedam hercegovinu. borimo se za svoje i stitimo svoje.
    samo sto ja mozda nevrijedam zagrebcane ko on nas.
    niti ih mogu vrijedat, jer je pola u zagrebu iz hercegovine. haha

a nebi bilo losa ni da se u hrvatskoj pojavi neko ko svoje neda, al nema toga bas puno. zato me ni necudi sto je citava hrvatska u problemima. sve prodane duse. za saku para mi ti brata prodali, a ne drzavu!
    a ko pati???!!! jadan narod! neki dan se ubio caca od prijateljice zbog neimastine. ZALOSNO !!!!!!! ZALOSNO kad ti drzava nemoze pruzit ni socialnu pomoc da prezivis !!!
    a radi koga, PRODANIH DUSA !!!! sve kradu i kupe i misle da ce 100 godina zivit, a jadan narod nek pati, koga briga!
    ja sam samo zahvalna bogu sto imam dobre veze i sto sam u mogucnosti da mogu pomoc takvim ljudima... i sto i u svijetu nisam zaboravila ko sam i odakle sam. i zato me nezanima ko ce mi sta rec.
    pa nek mi prica ko sta hoce.

a jedan razlog sto u zagrebu ima puno hercegovaca jes FAKS ! gore svi idu da studiraju, i kad zavrse onda i ostanu. majke ti kad razmislim.... pola moje rodbine je gore...

Ajd sad malo odmori

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

ima fax i u Mostaru, pouzdano znam (čak 2 imaju, na ''lijevoj'' i ''desnoj'' obali, popularno zvane)...

pitaju Muju je li citao ''Na Drini ćuprija'', šta čito'- hodo po njoj...

Tako sam i ja studirala na tom faxu, ima i u Sarajevu, Splitu, Banja Luci, na Širokom Brijegu, Zadru, Dubrovniku, na kojima moju prijatelji studiraju pa ti samo njih nabrajam, da steknes povjerenje u mene hehe...
    Marijana legenda si, majke mi...
    ...svi putevi vode u Zagreb...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Koja diskusija

Ne zna se tko je gori, ova što je kvazi "hercegovka" i ovaj kvazi "purger". Primitivno do kraja.

O moj Bože. Najbitnije je veze, odkud si i šta ti ćaća radi (vozi).
    Nije mi jasno, ako sam ja isto hercegovka zašto me moji nisu naučili tome da drugim ljudima pomažem tim što ih gurkam preko veze. Mislim da se tako ne odaje lojalnosti.

Eto fino. Pola rodbine je tu. Tz. da je ta Hercegovina toliko lijepa i da ti može dati kruha onda ne bi bila ovdje. A kad dođeš na nečije tlo onda se izvoli i prilagoditi istome, govorom, ponašenjem, ophođenjem s dugim ljudima...

Inače izvoli se vozikati Čitlukom gore-dole.
    Zadnji Uredio teica : 18-03-08 u 08:55
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Lajkaj nas na Facebooku