| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marijana07 ma daj, sta ce u njemackom gradu kad im je zagreb blizi... a i jezik je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Hercegovina Citat:
tko je rekao da je zagreb zlatan? Ovo podebljano si dobro rekla
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Koja prekrasna, primitvna, zatucana i polupismena diskusija... Sve biser do bisera, ne znaš na šta bi se prije ispovraćao... Ma divota...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Hercegovina Citat:
![]()
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Upravo tako.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Purger | Re: Hercegovina Citat:
Pa ima i tvojih postova ovdje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 22
Poruka: 36
![]() | Re: Hercegovina po mom je normalna diskusija. metko neda zagreb, a ja nedam hercegovinu. borimo se za svoje i stitimo svoje. samo sto ja mozda nevrijedam zagrebcane ko on nas. niti ih mogu vrijedat, jer je pola u zagrebu iz hercegovine. haha a nebi bilo losa ni da se u hrvatskoj pojavi neko ko svoje neda, al nema toga bas puno. zato me ni necudi sto je citava hrvatska u problemima. sve prodane duse. za saku para mi ti brata prodali, a ne drzavu! a ko pati???!!! jadan narod! neki dan se ubio caca od prijateljice zbog neimastine. ZALOSNO !!!!!!! ZALOSNO kad ti drzava nemoze pruzit ni socialnu pomoc da prezivis !!! a radi koga, PRODANIH DUSA !!!! sve kradu i kupe i misle da ce 100 godina zivit, a jadan narod nek pati, koga briga! ja sam samo zahvalna bogu sto imam dobre veze i sto sam u mogucnosti da mogu pomoc takvim ljudima... i sto i u svijetu nisam zaboravila ko sam i odakle sam. i zato me nezanima ko ce mi sta rec. naucila sam SVOJE NIKAD NEDAJ; NIKAD !!!!!! pa nek mi prica ko sta hoce. a jedan razlog sto u zagrebu ima puno hercegovaca jes FAKS ! gore svi idu da studiraju, i kad zavrse onda i ostanu. majke ti kad razmislim.... pola moje rodbine je gore... |
| | |
| | #107 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina ![]()
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Purger | Re: Hercegovina Citat:
![]() Ajd sad malo odmori ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina ima fax i u Mostaru, pouzdano znam (čak 2 imaju, na ''lijevoj'' i ''desnoj'' obali, popularno zvane)... pitaju Muju je li citao ''Na Drini ćuprija'', šta čito'- hodo po njoj... Tako sam i ja studirala na tom faxu, ima i u Sarajevu, Splitu, Banja Luci, na Širokom Brijegu, Zadru, Dubrovniku, na kojima moju prijatelji studiraju pa ti samo njih nabrajam, da steknes povjerenje u mene hehe... Marijana legenda si, majke mi... ...svi putevi vode u Zagreb... ![]() |
| | |
| | #110 (permalink) | ||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Koja diskusija ![]() Ne zna se tko je gori, ova što je kvazi "hercegovka" i ovaj kvazi "purger". Primitivno do kraja. Citat:
Nije mi jasno, ako sam ja isto hercegovka zašto me moji nisu naučili tome da drugim ljudima pomažem tim što ih gurkam preko veze. Mislim da se tako ne odaje lojalnosti. Citat:
Inače izvoli se vozikati Čitlukom gore-dole.
__________________ Si vis pacem, para bellum. Zadnji Uredio teica : 18-03-08 u 07:55. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:05.