| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk E, pa šta onda? Pa dobio si kompliment... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-06-07 Godina: 17
Poruka: 24
![]() | Imam pozivitivno misljenje o Hercegovini i Hercegovcima. Ja sam iz srednje Bosne i kada nas je napala Armija BiH i Srbi moj je tata otisao da se bori a ja i moja mama smo otisli u Hercegovinu. Hercegovci su nas odma prihvatili i pomogli nam puno i to necu nikada zaboraviti.Zivili smo u Capljini i Ljubuskom.Svi su ljudi bili fini tu i imam najlijepsa sijecanja iz Hercegovine..isto kada sam otisao u Medjugorje osijetio sam jedan prelijepi mir i srecu i znao sam odma da su ukazanja istinita...volim koliko su ponosni sto su Hrvati i volim sto znaju sta su i nikada nisu prihvatili BiH.Volim Hercegovinu kao svoj rodni kraj....veliki pozdrav za sve Hercegovce. Citat:
Nema veze sto je Zagreb vise razvijen ipak je vazno kakvi su ljudi...ja sam upoznao nekoliko Amerikanaca i Engleza sto su bili u Dalmaciji i Medjugorju i svaki kaze da su tu "beautiful and warm people" a u Zagrebu kazu "I found the people a bit cold but the city was ok" ![]() Zadnji Uredio daidza : 25-04-08 u 22:23. | |
| | |
| | #124 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #125 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Evo sa ovim se slažem ![]() "Dragi moji", vi koji se toliko žustro borite oko toga gdje, tko i što; imena gradova, država, božanstava i početna riječ u rečenici pišu se velikim početnim slovom. Isto tako, prefiks naj piše se zajedno sa riječi (naj + bolji = najbolji).
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 29-04-08 u 21:26. |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Hercegovina Citat:
![]() Svasta,ljudi brinu za pravopis a glasaju za HDZ....
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Post je bio zajebancije radi, a to kaj je tebe zasmetalo mene nije briga. Mislim da je bitnije zamarati se pravopisom nego kakav profil ljudi glasa za koju stranku. ![]() p.s. pametnjakovićke ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Hercegovina Citat:
![]() Sad bi trebao paziti kako pisem na forumu...svasta Ali dobro svaki bedak ima svoje veselje ![]()
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina To je istina. Jer, kako bi se inače moglo objasnit navijanje za Dinamo? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:16.