| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; ova rasprava ovdje je prestrašna...koja zadrtost i seljaštvo...užas...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,161
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina ova rasprava ovdje je prestrašna...koja zadrtost i seljaštvo...užas...
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #133 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Normalno da ne može. Psihijatrijska znanost već godinama to proučava na svojim pacijentima, pa ne uspjeva.
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Lokacija: south croatia Godina: 24
Poruka: 38
![]() | što bih trebala mislit?!Hercegovina je ![]()
__________________ Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina hercegovina je lipa ali onoliku količinu smeća nisam u životu vidio na jednom mistu nego kad san bio na slapovima kravice negdi u blizinu ljubuškog,svagdi papirići okolo i sve vrećice by prodex ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:22.