| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; Logika je ponekad upravo ono čemu treba prkosit.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Logika je ponekad upravo ono čemu treba prkosit. ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Purger | Re: Hercegovina Citat:
Možda bolje da je pital kaj mislimo o hercegovcima ![]() E onda bi bilo napeto ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hercegovina Pa imam ja, ali mi masu ljudi ovdi ne priznaje Tomislavgrad kao Hercegovinu ....inače živija u Mostaru i super ljude sam upoznao, dao bi krvi za njih..... što ne mogu reć baš za svakog prijatelja iz Splita. A i krajolik je super, prijatelj mi ima vikendicu u Buni, pet metara od rijeke i fenomenalno je tamo bit.... također mi je samo takvo misto u Trebižatu (kraj Čapljine) tamo isto pored rijeke, do kasno u noć pijuckat bevande i pričat s prijateljima uz logorsku vatru... predobro...![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Ja imam lijepo reći za Hercegovinu. Bio sam tamo u svatovima jednom u ŠB-u i bilo mi je odlično, ljudi, krajolik, ma milina, a i ja sam dijelom hercegovac tako da ... ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:54.

....inače živija u Mostaru i super ljude sam upoznao, dao bi krvi za njih..... što ne mogu reć baš za svakog prijatelja iz Splita. A i krajolik je super, prijatelj mi ima vikendicu u Buni, pet metara od rijeke i fenomenalno je tamo bit.... također mi je samo takvo misto u Trebižatu (kraj Čapljine) tamo isto pored rijeke, do kasno u noć pijuckat bevande i pričat s prijateljima uz logorsku vatru... predobro...

luba