| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk A da ti malo olabaviš sa seruckanjem, a? Mislim da ovo zaslužuje bar dvodnevno hlađenje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,793
![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hercegovina Eeeee sad su moji Mostarci u Aržanu....skupili se nešto proslavljat (valjda život... ) kad ih se sitim.... odma mi srce brže zatuče...Predobri ljudi!!!
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 420
![]() | Re: Hercegovina Hercegovina, Grude... slažem se sa tobom, marijana07. ljudi su predobri, nema oholosti, sebičnosti, svega što ovdje ima. tamo svatko svatkom pomaže! meni je užitak kada odem tamo, moj rod, moja krv... |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Citat:
![]() Koja provala, majke ti mile...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.

luba

) kad ih se sitim.... odma mi srce brže zatuče...