| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Hercegovina u Društvo forumu; pa počeo si od mene, kada sam prva započela baš to što su dalje ljudi komentirali... ok. ja se ispričavam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Ma ne trebaš se ispričavat, pobogu... Sve je OK. Nisi ništa krivo rekla... ![]() Bori se za svoje mišljenje, nemoj popuštat. Mlada si, šta te briga šta drugi kažu. Ne daj se!!! ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 143
![]() | Re: Hercegovina Hercegovina, kraj bogat prirodnim ljepotama. Malo je razocaravajuci odnos hercegovaca prema njemu, mislim najvise na cinjenicu kad idete iz Sovica prema Ljubuskom ili Sirokom, brate smeca sa strane, kese, špakeri....katastrofa. Mislim da su nam bili dobro zalede u ratu, a price o hercegovcima da su ovakvi ili onakvi potjecu od ljudi ljubomorni na njihovo zajednistvo. Malo im zamjeram sta su tvrdoglavi ka Imocani (sad ce Carlito pocet). Uglavnom + |
| | |
| | #75 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Ljubomorni na njihovo zajedništvo? Koje to zajedništvo? U čemu se to zajedništvo manifestira? Na koji se način to njihovo zajedništvo razlikuje od zajedništva nekih drugih regionalnih skupina? Što je to u njihovom zajedništvu što uzrokuje navodnu ljubomoru ostalih? Tvrdoglavi? Na koji način? U čemu se ta tvrdoglavost očituje? I na kraju... sigurno kompletna Hercegovina noćima ne spoava jer im ti zamjeraš tvrdoglavost... siguran sam da ih to tvoje zamjeranje strahovito pogađa...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 31
Poruka: 143
![]() | Re: Hercegovina Citat:
![]() Damfisk, jel tebe nesto muci u zadnje vrime? Ako je, ok, svi imamo uspona i padova, al citam neke tvoje postove...a ono.... | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 22
Poruka: 36
![]() | Re: Hercegovina @ DAMFISK dosad tvoje ispade nisam bas komentirala, jer me nije zanimalo, a i doduse sta da ti covjek kaze na "haha". a ako si mi ti bas taki intelektualac onda argumentiraj da valja, a ne samo neke glupe komentare ubacivat, koje nemaju veze s vezom. al vidim, nisi ti bas najbolji u tome. postovanja nemas nimalo, a ionako je tebi lakse ismijavat tude komentare i misli nego sam nesto pametno izmislit da napises. svak ima svoje misljenje i moze ga reci, i poradi mene nek neko i kaze da mu nevalja hercegovina, ja cu to postivat. znam ih dosta koji i nisu bas neki obozavatelji hercegovine, pa ih opet nisam napala ni ubila. i danas dan zive. al to su pametni ljudi, koji imaju razlog da je nevole i koji su bili bar jednom u njoj. meni je hercegovina legenda i naravno svugdje ima i losih i dobrih ljudi, ali kolicina dobrih ljudi je ipak veca nego u bilo kojem drugom kraju. tamo jos drze ljudi jedni do drugih. a i mislim da sam u stanju da to kazem i da to mogu procjenit....prosla sam pola hrvatske i europe, pa sam nesto i dozivila. i vidila kakvi su ljudi u drugim gradovima i drzavama. a vidin ja da si mit iz splita.... pa jesi li ikad vidio svit van njega, pa da se mozes javljat i druge pobijat lipi moj, neznam bas. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hercegovina Citat:
nemogu razumiti kako svrstavati ljude u isti koš,ako mi to neko dokaže svaka čast ![]() btw,imoćani jesu dosta tvrdoglavi ljudi al se uvelike razlikuju od hercegovaca ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.