| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Jeste živili vani i kako vam je bilo? u Društvo forumu; Pitanje jasno da ne može biti jasnije. Koliko dugo? Gdje? I šta vam je u toj državi bolje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jeste živili vani i kako vam je bilo? Pitanje jasno da ne može biti jasnije. ![]() Koliko dugo? Gdje? I šta vam je u toj državi bolje nego kod nas?
__________________ Non bene pro toto libertas venditur auro. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 401
![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? bilo mi je hlano pa sam se vratio unutra ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 138
![]() | Citat:
Mislim da se to tesko moze nazvati vanka......vrlo tesko. Jos pogotovo ako si rodom iz Imotskog ili Vrgorca....... ![]() ![]() Evo da napisem ozbiljni odgovor posto vidim da se nitko ne javlja.......da bila sam u Melbournu u Australiji tri godine i mogu komotno reci da su mi te tri godine bile najteze u mom zivotu.....nisam se vracala u Hr za to vrijeme. Napustila sam sve tamo i vratila se prije godinu i po za stalnu u Hrv.....ovdje je u jednu ruku tuznije ali i ljepse , bar meni, nego tamo. Istina je da se tamo financijski bolje zivi, ali to je otprilike to. Ljudi su ovdje topliji, normalniji, bolji......jednostavno vise ljudi.....i vise uzivaju u zivotu..... To je to ukratko. Zadnji Uredio daidza : 09-11-07 u 21:43. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? A ja mislim da bi mogli stati sa prepucavanjem!!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bilo, jeste, kako, vani, zivili |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.

živjela si stvarno vanka...