Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Jeste živili vani i kako vam je bilo? u Društvo forumu; Blago tebi...ljudi se ovdje svakodnevno ubijaju jer žive u Hrvatskoj.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-11-07, 21:03   #11 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,770
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo?

Blago tebi...ljudi se ovdje svakodnevno ubijaju jer žive u Hrvatskoj....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 19:22   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,456
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

živio san vanka ali do svoje 5 god.tako da se slabo sićam bilo čega..e,da dječja hrana je bila zakon,živio sam u Stuttgartu..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 13:36   #13 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Hrvatistan rules....moja preporuka je.....ak vam se pruži prilika idite van......kad se budete vratili doma vise ce te cijeniti ovu nasu malu bananicu......covjek nezna kolko nam je dobro dok ne vidi kak ne sija svo zlato vani.....a svi misle da je vani bomba jer se mjeri lovom.....nije sve u lovi vjerujte.......Hrvatistan forever
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 14:00   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 154
Afrodita72 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
Hrvatistan rules....moja preporuka je.....ak vam se pruži prilika idite van......kad se budete vratili doma vise ce te cijeniti ovu nasu malu bananicu......covjek nezna kolko nam je dobro dok ne vidi kak ne sija svo zlato vani.....a svi misle da je vani bomba jer se mjeri lovom.....nije sve u lovi vjerujte.......Hrvatistan forever

Bravo jedan od rijetkih pametnih postova........onaj ko ne ode i ne vidi kako je to zivjeti vani nema pojma o cemu prica......i da nije sve u novcima. Vratila sam se i sretnija sam daleko vise nego sto sam bila tamo u te tri godine...
Afrodita72 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 10:47   #15 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
nisam vjerovao da i ti sine možeš napisati jedan post bez "bubanja"

sad za ozbiljno, točno rečeno Vander

a ja...živio u Parizu godinu dana i živio u Dohi (Katar) skoro godinu dana
za Dohu vam ne moram govoriti kako je tamo
Za Pariz...prekrasan grad, sve krasno i lijepo ali ljudi u velikoj kurčini...katastrofa

da citiram Vandera "nije zlato sve što sija" ... i zaista koliko god Hrvatska bila navodno u kurcu (a moje mišljenje je da i nije baš u puno većem kurcu kao ostale zemlje) još uvijek je ugodna za živjeti
Star 26-11-07, 10:57   #16 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

zaboravil sam reci da se kod nas kvalitetno buba i da su komadi mljac......evo vam sad....hehehe
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 10:58   #17 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
zaboravil sam reci da se kod nas kvalitetno buba i da su komadi mljac......evo vam sad....hehehe
ahahahah
vuk dlaku mijenja ali ćud nikada
Star 28-11-07, 11:26   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 32
Poruka: 3
shax se izdvaja iz mase

ja sam zivjela 10 mjeseci u SADu - Boston/NY kad sam imala 18 godine, bilo je fenomenalno, a jos fenomenalnije (ako ova rijec uopce postoji) je bilo vratiti se doma... Kad je ekipa brijala nakon faxa zivotariti po Europi ja sam se lijepo vratila doma jer.... bila / vidjela i UZIVAM!!!!!!!!!!!!!1
Al' se mora barem jednom godisnje mrdnuti dupence da ne zakrzlja....
shax je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 12:30   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 30
Poruka: 63
brainsucker se izdvaja iz mase

zivim amo-tamo.
Star 16-12-07, 21:41   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-12-07
Godina: 30
Poruka: 2
vm.ra se izdvaja iz mase

tako nekako jer putovanja su prekrasna, zivjeti vani veliko iskustvo, a po povratku se kuca vise uziva i cijeni...
vm.ra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bilo, jeste, kako, vani, zivili

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114