| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Jeste živili vani i kako vam je bilo? u Društvo forumu; Blago tebi...ljudi se ovdje svakodnevno ubijaju jer žive u Hrvatskoj....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? Blago tebi...ljudi se ovdje svakodnevno ubijaju jer žive u Hrvatskoj....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? Hrvatistan rules....moja preporuka je.....ak vam se pruži prilika idite van......kad se budete vratili doma vise ce te cijeniti ovu nasu malu bananicu......covjek nezna kolko nam je dobro dok ne vidi kak ne sija svo zlato vani.....a svi misle da je vani bomba jer se mjeri lovom.....nije sve u lovi vjerujte.......Hrvatistan forever
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 154
![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? Citat:
Bravo jedan od rijetkih pametnih postova........onaj ko ne ode i ne vidi kako je to zivjeti vani nema pojma o cemu prica......i da nije sve u novcima. Vratila sam se i sretnija sam daleko vise nego sto sam bila tamo u te tri godine... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? Citat:
![]() ![]() sad za ozbiljno, točno rečeno Vander ![]() a ja...živio u Parizu godinu dana i živio u Dohi (Katar) skoro godinu dana za Dohu vam ne moram govoriti kako je tamo ![]() Za Pariz...prekrasan grad, sve krasno i lijepo ali ljudi u velikoj kurčini...katastrofa da citiram Vandera "nije zlato sve što sija" ... i zaista koliko god Hrvatska bila navodno u kurcu (a moje mišljenje je da i nije baš u puno većem kurcu kao ostale zemlje) još uvijek je ugodna za živjeti
__________________ | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? Citat:
![]() vuk dlaku mijenja ali ćud nikada ![]()
__________________ | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Lokacija: pula Godina: 32
Poruka: 3
![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? ja sam zivjela 10 mjeseci u SADu - Boston/NY kad sam imala 18 godine, bilo je fenomenalno, a jos fenomenalnije (ako ova rijec uopce postoji) je bilo vratiti se doma... Kad je ekipa brijala nakon faxa zivotariti po Europi ja sam se lijepo vratila doma jer.... bila / vidjela i UZIVAM!!!!!!!!!!!!!1 Al' se mora barem jednom godisnje mrdnuti dupence da ne zakrzlja.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bilo, jeste, kako, vani, zivili |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

a 

jer putovanja su prekrasna, zivjeti vani veliko iskustvo, a po povratku se kuca vise uziva i cijeni...