Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Jeste živili vani i kako vam je bilo? u Društvo forumu; Orlando-Miami 5 godina i opet bih...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-12-07, 10:47   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-10-07
Godina: 34
Poruka: 13
kvazimodo007 se izdvaja iz mase
Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo?

Orlando-Miami 5 godina i opet bih
kvazimodo007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 17:02   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-01-07
Godina: 42
Poruka: 1
firiz se izdvaja iz mase

Živim vani, kada ste negdje stalno, slažu se obaveze jedna za drugom, tako da ako želite nazad morate sve prekidati mjesecima unaprijed. Vraćam se sigurno jer sam u mislima uvijek u Hrvatskoj.
firiz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 21:59   #23 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika dalmacija moja i

Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 2
dalmacija moja i se izdvaja iz mase

vanka san od 1969 onega vika u NL...a sad supruga i ja putujemo simo tamo kako nas je voja...pokupija san sve najboje od dvi države...i mogu van reč da je takav život puno kvalitetniji...problem mnogih judi iz Cro je u tome ča se ne ukjučuju u život u državi di su došli živit...samo rade i druže se sa takozv.zemljacima...previše se idealizira o životu u Cro a uvik se traže negativnosti u državi di su došli živit...oslanjanje na Cro klubove povečava tu negativnost...jer su klubovi rasadnici nostalgije...ali svak ima svoj pogled na život...i neka tako bude...iman osječaj da je kod Hrvata takozvani Kalimero efekt...koliko je poznato Kalimero je mala figura iz crtiča u kojem on uvijek ponavlje da su svi protiv njega jer je on mali...

http://dalmacija.kovacevic.nl
dalmacija moja i je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 00:13   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 554
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Ja sam zivio na kratko vani dok me je stari ostavio ispred kuce da se otrjeznim.. i nebi vise
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 21:52   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

nisam ,ali bi volio na kratko
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 07:56   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 22
Poruka: 275
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

Eto ja sam u italiji vec cetvrtu godinu ali se cesto vracam doma na vikend pa mi dozivljaj mozda i nije potpun.
Ali sto sam duze "vani" sve vise vidim da mi okolina ne pase i da mi je bilo bolje doma, mozda je to samo navika ali tako se osijecam.
Najvise mi fale prijatelji koje ne stignem vidjeti kad sam doma na par dana . Tu ih bas i nisam stekao jer su uglavnom neki glumci i sminkeri (za moj pojam), sto mi ne pase. Isto tako su i veliki nacionalisti pa ako nisi talian nece bas pokusavat stvorit neko prijateljstvo...

Fali mi jos i cist zrak ali i more.

Uglavnom, da zakljucim. Stvarno sam sretan sto imam priliku zivjeti vani, da se osamostalim i da upoznam drugu kulturu, ali isto tako da se uvjerim u to kako nije zlato sve sto sija, kako je vec netko napomenuo
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 03:10   #27 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

nisam otisla daleko,ali opet druga drzava,drugi jezik drugi mentalitet! sad vec 4. godinu zivim u italiji,a trebalo mi je 2 i pol da se naviknem na pastare i njihov stil zivota! zato sam prve dvije godine izbjegavala druzenje s njima i uglavnom sam bila u drustvu balkanskih studenata!onda sam nasla part-time posao i to me prisililo da se opustim i da ih prihvatim! ne mogu reci da ih obozavam,ali naviknula sam se! to mi je i jako pomoglo sto se tice faksa jer je puno lakse uciti i prolaziti na ispitima kad usavrsis jezik,sa svojima sigurno nikad nebi pricala na talijanskom! kad diplomiram (a nadam se ubrzo) ostati cu u italiji jedino ako nadjem jeben posao,ako ne idem dalje ili doma! jos uvijek su sve opcije otvorene!naucila sam puno,osamostalila sam se i u svakom slucaju dobro iskustvo! nije mi nimalo zao!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 06:27   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Poruka: 275
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
nisam otisla daleko,ali opet druga drzava,drugi jezik drugi mentalitet! sad vec 4. godinu zivim u italiji,a trebalo mi je 2 i pol da se naviknem na pastare i njihov stil zivota! zato sam prve dvije godine izbjegavala druzenje s njima i uglavnom sam bila u drustvu balkanskih studenata!onda sam nasla part-time posao i to me prisililo da se opustim i da ih prihvatim! ne mogu reci da ih obozavam,ali naviknula sam se! to mi je i jako pomoglo sto se tice faksa jer je puno lakse uciti i prolaziti na ispitima kad usavrsis jezik,sa svojima sigurno nikad nebi pricala na talijanskom! kad diplomiram (a nadam se ubrzo) ostati cu u italiji jedino ako nadjem jeben posao,ako ne idem dalje ili doma! jos uvijek su sve opcije otvorene!naucila sam puno,osamostalila sam se i u svakom slucaju dobro iskustvo! nije mi nimalo zao!
Same with me samo sto nisam upoznao nikoga sa balkana jer sam znao da nikad nebih usavrsio jezik, bar ne koliko mi treba za davat ispite, iako sam talijanski znao zahvaljujuci osnovnoj talijanskoj.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 23:54   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 276
waitaminute se izdvaja iz masewaitaminute se izdvaja iz masewaitaminute se izdvaja iz masewaitaminute se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku waitaminute

Ja zivim isto vani vec 16 god.,ali svake godine dolazim u Hrvatsku(Zagreb,Rudes) posjetit ostalu rodbinu(bake,tetke,strine itd) i onda na more,i svaki puta kada ulazim u Hrvatsku je to dozivljaj.
waitaminute je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 23:58   #30 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Nisam srećom, uvijek smo imali kuću i krov nad glavom

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bilo, jeste, kako, vani, zivili

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111