Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Jeste živili vani i kako vam je bilo? u Društvo forumu; Meni je u Njemačkoj bio život iz snova..i da mogu vratiti vrijeme zaustavila bih ga tada......

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 14:13   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo?

Meni je u Njemačkoj bio život iz snova..i da mogu vratiti vrijeme zaustavila bih ga tada...

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 22:17   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 33
a55h00le se izdvaja iz mase

njemačka, odnijela je voda!
a55h00le je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 21:58   #53 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
mafijas

Ja jesam, tj. moji su ali to je bilo prije 40godina. pa tamo su po prvi puta se susreli s nekim elektricnim uredajima u zivotu... cak i s raznoraznim vocem.. zvuci smijesno, ali istinito. daleko smo mi od devolpizacije... ali posto je stari voli jako Jugu i partiju vratio se. taman mu se zaratilo... divota. koliko mu je tog ovdje propalo... gledamo u susjedove raspale prozore. pa se pitas di se vratio?

Zadnji Uredio mafijas : 12-04-08 u 22:01.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 13:24   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

nisam i bilo mi je super
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 16:26   #55 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
nisam i bilo mi je super
naravno..... kad neznaš kak bi ti bilo da vidiš i osjetiš drugi način života.....ne način...drugu kulturu....ljude...rase.......to bogatstvo ti niko nebre dati ak se krećeš u radijusu od 5 km......
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 16:46   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

pa sležem se s tobom....ali meni je svejedno bilo super
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 07:58   #57 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
pa sležem se s tobom....ali meni je svejedno bilo super
odlično....ali tu je pitanje da li ste živjeli vani.....a ne kak vam je bilo zadnjih par godina doma...
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 10:38   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

ma znam..znam..nego čisto kažemživjeli vi meni lijepo vani i u domovini
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 17:48   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-04-08
Poruka: 32
sara_181 se izdvaja iz mase

ja sam trenutno u pragu..i mogu reci da je ovdje super..totalno drugaciji nacin zivota..drugi ljudi..zapravo tu ima ljudi iz cijeloga svijeta..i srba,bosanaca,hrvata,albanaca,amerikanaca,spanjolaca..ma cijeli svijet..i ovdje zivot tece potpuno drugacijim tempom..tata i brat mi tu rade tako da sam ja ovdje stalno..svakih mjesec dana dolazim..malo ovdje malo u hr..al opet nebi ovdje ostala za stalno.. ne znam..mozda zato sto sam jos mlada..tamo imam svoje drustvo..okruzena sam mojim ljudima..ne mogu..tako da sam birala ostati u hr i tamo studirati..dok se moj tata buni i zeli da ovdje studiram..al jbg..
sara_181 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 17:55   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

ima i u Puli ljudi od svuda...pogotovo po ljeti
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bilo, jeste, kako, vani, zivili

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114