| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Jeste živili vani i kako vam je bilo? u Društvo forumu; Meni je u Njemačkoj bio život iz snova..i da mogu vratiti vrijeme zaustavila bih ga tada...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? Meni je u Njemačkoj bio život iz snova..i da mogu vratiti vrijeme zaustavila bih ga tada...
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? Ja jesam, tj. moji su ali to je bilo prije 40godina. pa tamo su po prvi puta se susreli s nekim elektricnim uredajima u zivotu... cak i s raznoraznim vocem.. zvuci smijesno, ali istinito. daleko smo mi od devolpizacije... ali posto je stari voli jako Jugu i partiju vratio se. taman mu se zaratilo... divota. koliko mu je tog ovdje propalo... gledamo u susjedove raspale prozore. pa se pitas di se vratio? Zadnji Uredio mafijas : 12-04-08 u 22:01. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? naravno..... kad neznaš kak bi ti bilo da vidiš i osjetiš drugi način života.....ne način...drugu kulturu....ljude...rase.......to bogatstvo ti niko nebre dati ak se krećeš u radijusu od 5 km...... ![]() ![]() ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? pa sležem se s tobom....ali meni je svejedno bilo super ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #57 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? odlično....ali tu je pitanje da li ste živjeli vani.....a ne kak vam je bilo zadnjih par godina doma... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? ma znam..znam..nego čisto kažem živjeli vi meni lijepo vani i u domovini![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-08
Poruka: 32
![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? ja sam trenutno u pragu..i mogu reci da je ovdje super..totalno drugaciji nacin zivota..drugi ljudi..zapravo tu ima ljudi iz cijeloga svijeta..i srba,bosanaca,hrvata,albanaca,amerikanaca,spanjolaca..ma cijeli svijet..i ovdje zivot tece potpuno drugacijim tempom..tata i brat mi tu rade tako da sam ja ovdje stalno..svakih mjesec dana dolazim..malo ovdje malo u hr..al opet nebi ovdje ostala za stalno.. ne znam..mozda zato sto sam jos mlada..tamo imam svoje drustvo..okruzena sam mojim ljudima..ne mogu..tako da sam birala ostati u hr i tamo studirati..dok se moj tata buni i zeli da ovdje studiram..al jbg.. ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste živili vani i kako vam je bilo? ima i u Puli ljudi od svuda...pogotovo po ljeti ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bilo, jeste, kako, vani, zivili |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

a