| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Rad u UK u Društvo forumu; Pozdrav. Ovdje jedan profesor engleskog i hrvatskog koji planira boraviti u Londonu na razdoblje od 3 do 6 mjeseci pocevsi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07 Godina: 26
Poruka: 1
![]() | Rad u UK Pozdrav. Ovdje jedan profesor engleskog i hrvatskog koji planira boraviti u Londonu na razdoblje od 3 do 6 mjeseci pocevsi od 3./4. mjeseca 2008. Trazio sam opcije boravka uz rad u UK na raznim sluzbenim stranicama i u ambasadi, ali nije mi bilo od velike pomoci. Trazim ljude koji su prosli slicna iskustva i imam par pitanja 1. Ima li tko iskustva s trazenjem i dobivanjem radne dozvole? Kolike su sanse za Hrvata u mojoj ili nekoj drugoj profesiji za nalazenje posla i gdje treba traziti (linkovi)? 2. Kakva je mogucnost nalazenja posla na crno i kakva je opasnost? 3. Kakav tecaj je potrebno upisati za dobivanje studentske vize (koliko sati tjedno i koliko mjeseci, da li viza traje samo za trajanje tecaja)? Da li je s tom vizom lakse naci posao? 4. Da li je kod predaje dokumenata za vizu dobra stvar priloziti pismo od trenutnog poslodavca u Hrvatskoj da idem na odredjeno vrijeme da poboljsam kvalifikacije i da se poslije vracam u Hrvatsku? 5. Kakva iskustva imate s au pair? Da li uzimaju i muske osobe, da li je bolje traziti obitelj preko interneta ili preko agencije? 6. Sto se tice vize, dozvole, tecaja ili au paira, koliko prije planiranog puta treba traziti i pronaci konkretne opcije? Hvala Mika81 is offline Odgovori s citatom |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.