Lijepe slike....Tuzla je lijep grad...vrlo lijep....
Raspravljate o temi Tuzla u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; ...
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Lijepe slike....Tuzla je lijep grad...vrlo lijep....
.
When in doubt, make a fool of yourself.
There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth.
So what the hell, leap!
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
ovo je od jucer...
Zadnji Uredio DinoB : 25-08-08 u 13:25
Tuzla vam je grad sa najvise studenata u Evropi a mozda i sire.Studiraju, piju pivu i zajebavaju raju.A sto imaju pekaru sa vrucim lepinjama ,bolan da se leci.I imaju more usred Tuzle.I to im nije dosta pa hoce pravit i drugo.Imaju i svoju reku i svoje mostove.Pa gde to na svitu ima.Skoro zaboravio.Imaju i tu jednu kozu , ali specijalnu.Daje vise mleka nego sve koze uBosni zajedno.Eto.![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
na toj zadnjoj slici vidi se malo krova od moje kuce
U gorenjem desnom uglu kuca na vrhu,e ispod nje vidi se skorz malo krov...
prije se odlicno vidila, vec skoro neki covjek sagradio kucu ispred ..mamu mu...![]()
super slike. šta je s pričom o soli? do kad će se kopati?
prestala se u jednom dijelu kopati...tj u dijelovima na kojima lezi grad...da bi se sprijecilo tonjenje...i dosta se primjetilo od kako se stalo..ali kopa se i dalje na mjestima koja mogu ugroziti Tuzlu
ja kupujem tuzlansku sol. svi vele da je morska bolja, a meni je bolja kamena![]()