| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Društvo forumu; Vidim, pola ljudi bi otišlo zbog love... Evo jedan prijedlog - odite na ... nađite si posla i živite u HR ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-02-08 Godina: 34
Poruka: 3
![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Vidim, pola ljudi bi otišlo zbog love... Evo jedan prijedlog - odite na ... nađite si posla i živite u HR a zarađujete vani. Ja, recimo, sam zaradio brdo para u Švedskoj u zadnje vrijeme. Trenutačno radim u Virginiji. A sve iz Zadra... ![]() zabranjeno reklamiranje ![]() -prospero Zadnji Uredio prospero : 09-02-08 u 13:25. |
| | |
| | #114 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Mislim da bi bilo bolje da sa tolikim znanjem i mogućnostima ovdje napravimo Švedsku, Virginiu, Švicarsku....... nego da odlazimo iz Hrvatske. Bio sam posvuda, ali mi nigdje nije tako kao u Hrvatskim mjestima, bilo u unutrašnjosti ili uz more. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #115 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Je li? A zašto nije? Kako nije? Je li to opet započinjemo sa pričom "zemlja, sunce, more, polja i planine..." ![]() Mislio sam da smo to već apsolvirali...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? zbog dobre državne politike i blagostanja koji se vidi na svakom koraku,zbog inicijative za mlade i borbe za njihovo sutra.. zbog želje lokalnih političara da se nešto promini na lokalnoj razini.. ima toga do sutra ![]() |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Citat:
Nazovite to kako želite. Ja to nazivam osjećajem privrženosti. ![]() @ Carlito: nadam se da će se tako govoriti u doglednoj budućnosti. Barem da to doživi moj sin kad već ja nisam (do sada).
__________________ Konačno da i ja jednu kažem Zadnji Uredio Homesick : 19-02-08 u 07:06. | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? zbog ljubavi, ali samo kad bi znala da bi i on to učinio radi mene
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, cega, hrvatske, otis li |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.