zato jer mi se gadi u što se većina ljudi pretvorila,kao da su na površinu isplivale sve negativne osobine ,toliko sebičnosti,arogancije,dvoličnosti,postalo je normalno da gaziš po drugima kako bi našao svoju sreću,sve je prepuno laži,državu nam vode nesposobni ljudi koji nas guraju u očitu propast,i svi samo šute.
mladi ljudi nemaju budućnosti,završiš fakultet,a onda ne možeš naći posao u struci jer ga dobije neki rođo preko svog rođe,ako i radiš radiš za neku mizeriju,živiš sa starcima jer je nemoguće otplaćivati kredit i pokrivati troškove života.
sve se radi preko veze,još malo pa nećemo moći niti na WC da nemamo vezu,svi gledaju kako da što više ukradu ili zarade,sa što manje rada.
sve je više nasilja,ubojstava,droge,mladi sposobni ljudi gurnuti su na marginu,kako bi uspjeli oni politički ili preko veza podobniji,ako pokažeš da si sposoban i znaš puno,onda si konkurencija i problem onima koji se brinu za svoju rit.
imamo tako puno,prelijepu zemlju,toliko mogućnosti,ali smo se pretvorili u to što jesmo,i zemlju nam vode krivi ljudi,koji misle da biti na vlasti znači da moraju gledati prvenstveno na sebe i svoju korist,dok ih za narod nije briga.
jako volim svoju zemlju,ali bojim se da budućnosti za mladog čovjeka baš i nema,sad bi kao trebala još rađati djecu,da budu u istoj situaciji kao ja.nema šanse... od ponosa i ljubavi za domovinu se ne živi.
da mi netko ponudi posao vani,spakirala bi se bez razmišljanja i otišla.

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom

-hrvatska nada i ponos