Stranica 16 od 17 PrvoPrvo ... 611121314151617 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 151 do 160 od 168
Like Tree1Likes

Zbog čega biste otišli iz Hrvatske?

Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; Vrlo rado bi otišao zbog ovih sranja sada, ovi porezi, plaće, cijene.. Je da mi je dobro tu, pogotovo u ...

Regularni forumas Avatar od korisnika AndЯo
    Datum registracije
    05-05-07
    Poruka
    141
    Liked
    0 times

Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske?

Vrlo rado bi otišao zbog ovih sranja sada, ovi porezi, plaće, cijene..

Je da mi je dobro tu, pogotovo u Zadru, ali jbg.. A ko zna što će biti za koju godinu, ali kako je krenulo, neće biti dobro..

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

zato jer mi se gadi u što se većina ljudi pretvorila,kao da su na površinu isplivale sve negativne osobine ,toliko sebičnosti,arogancije,dvoličnosti,postalo je normalno da gaziš po drugima kako bi našao svoju sreću,sve je prepuno laži,državu nam vode nesposobni ljudi koji nas guraju u očitu propast,i svi samo šute.
    mladi ljudi nemaju budućnosti,završiš fakultet,a onda ne možeš naći posao u struci jer ga dobije neki rođo preko svog rođe,ako i radiš radiš za neku mizeriju,živiš sa starcima jer je nemoguće otplaćivati kredit i pokrivati troškove života.
    sve se radi preko veze,još malo pa nećemo moći niti na WC da nemamo vezu,svi gledaju kako da što više ukradu ili zarade,sa što manje rada.
    sve je više nasilja,ubojstava,droge,mladi sposobni ljudi gurnuti su na marginu,kako bi uspjeli oni politički ili preko veza podobniji,ako pokažeš da si sposoban i znaš puno,onda si konkurencija i problem onima koji se brinu za svoju rit.
    imamo tako puno,prelijepu zemlju,toliko mogućnosti,ali smo se pretvorili u to što jesmo,i zemlju nam vode krivi ljudi,koji misle da biti na vlasti znači da moraju gledati prvenstveno na sebe i svoju korist,dok ih za narod nije briga.
    jako volim svoju zemlju,ali bojim se da budućnosti za mladog čovjeka baš i nema,sad bi kao trebala još rađati djecu,da budu u istoj situaciji kao ja.nema šanse... od ponosa i ljubavi za domovinu se ne živi.
    da mi netko ponudi posao vani,spakirala bi se bez razmišljanja i otišla.
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Ni zbog čega. Da je Bog htio da budem Šveđanin, rodio bih se u Švedskoj.
    Potpisi su za budale.

Starter Avatar od korisnika raka
    Datum registracije
    31-03-09
    Starost
    20
    Poruka
    60
    Liked
    0 times

Ja bih volio otić odavde al ne za uvjek, ipak sam hrvat u srcu pa gdje god bio

Regularni forumas Avatar od korisnika Hvidrant
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: raka Pogledaj Poruke
    Ja bih volio otić odavde al ne za uvjek, ipak sam hrvat u srcu pa gdje god bio
    pa ovde ti je najbolje-čovjek se nauči na loše pa se vani nemre snaći-nema života bez jadranke kosor-hrvatska nada i ponos
    PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE

Regularni forumas Avatar od korisnika Hvidrant
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

nema ni jedan razlog da bi ostao ovde-samo bi povremeno došao da kupim neku nekretninicu od sirotinje koja je bankrotirala-ali bi ponosno isticao ime hrvatska i bodrio ljude da idu na izbore za svog fana da glasaju,prešutit ću bit će gore nek se ljudi nadaju,mi volimo da kličemo i puni smo lažne vjere, svoga vođu štitit ćemo makar nam u usta sere
    Zadnji Uredio Hvidrant : 05-12-09 u 17:37
    PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE

Regularni forumaš Avatar od korisnika george1
    Datum registracije
    04-01-10
    Poruka
    240
    Liked
    0 times

Za Hrvatsku sam dao pola svog života i opet bih da treba no ova politika nas vodi u totalni bankrot no svejedno Hrvatsku nebih napustio a mi svi skupa se trebamo izboriti da nam bude bolje. Isto tako se nadam da ćemo uspjeti iskorjeniti korumpirane gadove te da će Hrvatska postati zemlja poželjna za život koju nitko nebi napustio

Starter Avatar od korisnika dosha
    Datum registracije
    01-02-10
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Otisao sam 2006 u englesku na par dana i ostao vani do danas,sada sam u Poljskoj,ozenjen i lijepo mi je.....zelim vam svima da izidjete iz HR te da vani se snadjete....

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Ma je li?

A zašto nam ti to savjetuješ, molio bih te lijepo?

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,204
    Liked
    1189 times

ne zelim ici iz hrvatske i onda 11 mjeseci razmisljati i jedva cekati godisnji odmor od mjesec dana kako bi ga proveo u HR ili godinama stekati novce kao vjeverica zir i razmisljati kako cu se vratiti za 5-10-15-20 godina...ne hvala na takvom zivotu

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Lajkaj nas na Facebooku