Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Dijaspora forumu, dio Društvo foruma; zbog zvajnštajna...
E pa ajde slobodno...
Preporučan ti Zair, DR Kongo ili Zimbabve... sve puno crnaca - noću samo vidiš oči kako se bijele
Raj!!!!!!!
Majke ti mile... koji tudumi se mogu pronać na forumu![]()
A ne, SAD će mi biti sasvim dovoljan, možda uleti i kakav dobar crvenokožac ...sve na jednom mjestu![]()
Ma govorim ja gazdi već neko vrijeme da treba uvest stalnu rubirku "Biser tjedna/mjeseca/godine"...
Vidim da Roko ima jaku konkurenciju
Da ,tu se slažem s tobom, sigurno bi bila najčitanija, još ako se dijele novčane nagrade, potrudit ću se, baš skupljam za Ameriku...![]()
Pametno. Skupi lovu, tako da čim izađeš iz aviona da ti neki nigger to fino opljačka.
Doduše, ako te nakon toga izjebe, vjerujem da se nećeš ljutit
uhuh...kako smo puni predrasuda![]()
Upravo tako.
Osoba koja nekog smatra lijepim, atraktivnim, poželjnim samo zato što je crn je puna predrasuda. Da ne kažem - rasist.
Kako onda objašnjavaš osobe koje vole samo npr.plavuše ili pak crnke... to je stvar ukusa.Ja ne kažem da plavi dečki kradu ili siluju zato što su plavi,kao što ti govoriš za crnce, samo zato što su crnci.
A ovaj post je trebao biti šala na moj račun(vidiš po ovom smajliću koji se kesi):
zato kaj nema crnaca![]()