| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Društvo forumu; Aha, šala... Nema to veze s ukusom, nego sa glupim predrasudama. Ne govorim ja da svi crnci kradu i siluju, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Aha, šala... Nema to veze s ukusom, nego sa glupim predrasudama. Ne govorim ja da svi crnci kradu i siluju, nego službene statistike govore da većinu nasilnih zločina u Americi počine crnci. U prevodu, veća je statistička vjerovatnost da će te u Americi opljačkat crnac nego bijelac. Kužiš?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Svaki "ukus" je predrasuda, ako zbog ukusa isključuješ sve ono što ti nije po "ukusu" Konkretno, tvoja preferencija crnaca samo zato što su crni je - predrasuda, stereotip, budalaština... nazovit to kako hoćeš ![]() Lijep čovjek (mušarac ili žena) je lijep jer ima lijepo oblikovano lice, lijepe oči, usta, nos, kosu, tijelo... A ne zato što je crn/bijel. Kužiš?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Opet generaliziranje... OPET!!!!!!! Ajde priznaj - čula si da crnci imaju ogromne kurčine, pa te zainteresiralo ![]()
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? To je samo odgovor na tvoju generalizaciju Uostalom, nisam rekao da svi crnci imaju velike kurčine, niti da samo crnci imaju velike kurčine. A po tvom "mišljenju" samo su crni zgodni, lijepi, poželjni, i to jer su - crni. A to je rasizam. ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma | Rasizam je mrziti više različitih vrsta ljudi zbog nekog nedovoljno-dobrog razloga-zapravo nije razlog nego sebičnost i bahatost ljudi.neželim uvrijediti nikoga...ali nažalost većinom ljudi koji su lijepo odgojeni i poznaju bonton nisu rasisti jer neznaju mrziti-kao ni ja...čovjek se rađa da voli...i ako se mene pita,glupo je mrziti ljude jer smo mi svi isti...nepravda i mržnja ljudi upropaštava svijet. sada se vraćam temi... iz Hrvatske bih otišla zbog ljubavi i studiranja...ostalo nema šanse tu sam rođena i tu sam odrasla i ako nemam razloga otići...tu ostajem jer je tu prolivena krv hrvata koji su se borili za "Sveto Tlo Hrvatsko"
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." Zadnji Uredio daidza : 19-05-07 u 22:47. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Citat:
naravno, dopustite mi da zadržim za sebe definiciju i objekt ljubavi ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, cega, hrvatske, otis li |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:53.