| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Društvo forumu; Otisao bi zbog toga jer ovdje mozes raditi od jutra do mraka a radis za k***c. Nisu blesavi ovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Otisao bi zbog toga jer ovdje mozes raditi od jutra do mraka a radis za k***c. Nisu blesavi ovi nasi sto rade vani ( to se sad moderno zove "dijaspora") a u CRO dolaze samo na ljetovanje,svatove i vazne sprovode.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-07 Lokacija: Bakar Godina: 15
Poruka: 39
![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Ma nema šanse da bi otišao iz Hrvatske ali...ja ču morati jer ču upisati pomorsku školu ![]()
__________________ Thug boy... Kad si tužan do boli i nitko te ne voli, ne daj dušu stock coli, ne daj stotku za još jednu votku nego reci jednom se živi i RASPALI PO PIVI!!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? zbog ljubavi
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: POD ŠANKOM Godina: 23
Poruka: 15
![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Zbog interesa...
__________________ Fabienne: Whose motorcycle is this? Butch: It's a chopper, baby. Fabienne: Whose chopper is this? Butch: It's Zed's. Fabienne: Who's Zed? Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 18
![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Najradije bih ostao živjeti u Hrvatskoj, i imao neki posao u kojem se mnogo putuje tako da vidim svijet. A otišao bih ako ne bi mogao naći dobro plaćen posao, a u inozemstvu bih imao šansu za to. što se tiče ljubavi, možda bih otišao i zbog toga ali opet pod uvjetom da u toj zemlji mogu nastaviti studij/zaposliti se. U suprotnom bih zvao nju u Hrvatsku.
__________________ Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Zbog para, a i palim za Oslo na nekih 2-3 godina, da si skupim za BMW 5, ili nešto u tom rangu..... to mi je trenutno cilj . Tako da lakše hvatam profinjene drolje po "fensi" mjestima. Jebiga, jedna cura me jako razočarala, pa sam odlučio biti gad ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, cega, hrvatske, otis li |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

pametni znaju