| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Društvo forumu; zato jer su nashe curke polako postale "umišljene" nije to kaj je nekad bilo..a i zbog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Ne bih voljela otići iz Hrvatske, ali je puno razloga zbog kojih bih to ipak napravila. Ako bi mi život u inozemstvu bio neusporedivo bolji nego u Hrvatskoj, spakirala bih se i ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u zapadnu australiju, odmah, bez razmišljanja, svaki najgluplji posao je odlično plaćen, fali im ionako ljudi (teta mi je tamo živjela, poludila, vratila se tu)... posla uvijek ima...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Ne bih nikad napustio ovu zemlju, iako je sve sjebano i budućnost nije svijetla, ja svejedno ne bih nigdje išao, previše volim ovu zemlju. Prilika je bilo dosta ali drago mi je da sam ostao. Napokon imamo svoju zemlju i ne kanim otići. Trebalo bi iseliti one zbog kojih je država u kurcu, tada ne bi bilo razloga za odlazak |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Citat:
![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? kao prvo svugdje su bolji uvijeti života(u bogatijijm zemljama,a ne ovima na balkanu)..veće šanse za pronalazak posla u struci...živi se puno bolje i veće su plaće...životni uvijeti definitivno jako dobri=)=)što ti još treba...sve je bolje...posao...život obitelj=)=)
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, cega, hrvatske, otis li |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:01.

,velika nedaju disati