Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Društvo forumu; zato jer su nashe curke polako postale "umišljene" nije to kaj je nekad bilo..a i zbog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 14:24   #51 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,942
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske?

zato jer su nashe curke polako postale "umišljene" nije to kaj je nekad bilo..a i zbog materijalnih stari odoh i ja za god i pol kad cisco završim..
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 17:30   #52 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 76
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

ne bih otisla...
niti necu.
pa kako god mi bilo ovdje...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 17:57   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ne bih voljela otići iz Hrvatske, ali je puno razloga zbog kojih bih to ipak napravila.
Ako bi mi život u inozemstvu bio neusporedivo bolji nego u Hrvatskoj, spakirala bih se i
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 18:28   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

u zapadnu australiju, odmah, bez razmišljanja, svaki najgluplji posao je odlično plaćen, fali im ionako ljudi (teta mi je tamo živjela, poludila, vratila se tu)... posla uvijek ima...
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 18:03   #55 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-08-06
Poruka: 98
istrijan_

zbog tuđmanovih kriminalnih i lopovskih privatizacija,veliki bandit
istrijan_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 10:28   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Zato što mi se ne živi u Hrvatskoj.Tako je dosadna.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 00:32   #57 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Ne bih nikad napustio ovu zemlju, iako je sve sjebano i budućnost nije svijetla, ja svejedno ne bih nigdje išao, previše volim ovu zemlju.
Prilika je bilo dosta ali drago mi je da sam ostao.
Napokon imamo svoju zemlju i ne kanim otići.
Trebalo bi iseliti one zbog kojih je država u kurcu, tada ne bi bilo razloga za odlazak
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 16:57   #58 (permalink)
prof. Foruma

Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
Ne bih nikad napustio ovu zemlju, iako je sve sjebano i budućnost nije svijetla, ja svejedno ne bih nigdje išao, previše volim ovu zemlju.
Prilika je bilo dosta ali drago mi je da sam ostao.
Napokon imamo svoju zemlju i ne kanim otići.
Trebalo bi iseliti one zbog kojih je država u kurcu, tada ne bi bilo razloga za odlazak
Nemoguće,nema tko i neizvedivo je.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 17:42   #59 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 105
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica

kao prvo svugdje su bolji uvijeti života(u bogatijijm zemljama,a ne ovima na balkanu)..veće šanse za pronalazak posla u struci...živi se puno bolje i veće su plaće...životni uvijeti definitivno jako dobri=)=)što ti još treba...sve je bolje...posao...život obitelj=)=)
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 17:44   #60 (permalink)
prof. Foruma

Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kruŠkica Pogledaj Poruke
kao prvo svugdje su bolji uvijeti života(u bogatijijm zemljama,a ne ovima na balkanu)..veće šanse za pronalazak posla u struci...živi se puno bolje i veće su plaće...životni uvijeti definitivno jako dobri=)=)što ti još treba...sve je bolje...posao...život obitelj=)=)
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, cega, hrvatske, otis li

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108