Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Dijaspora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dijaspora Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Društvo forumu; Ma ne bi ja isla nigdje...Sad kako razmsiljam nemam namjeru ici....Volim ovu zemlju, svoju zemlju i emocije me ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-08-07, 17:09   #61 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske?

Ma ne bi ja isla nigdje...Sad kako razmsiljam nemam namjeru ici....Volim ovu zemlju, svoju zemlju i emocije me vezu za nju strasno...A pare, ma smatram da se i u hrvatskoj moze zivjeti dobro...Samo treba volje, znanja i kojecega drugog za uspjeh...
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 17:23   #62 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

U nekim trenucima mi stvarno dođe da dam petama vjetra u tri pm odavdje na neko vrijeme... bilo gdje.
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 01:51   #63 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,337
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

odmah ovog trenutka bi otišla u njemačku, a zašto?
Mislim da ima dovoljno razloga.
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 14:44   #64 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Zato jer ne vidim ama baš nikakvu perspektivu u našoj divnoj zemlji. Za koju godinu ću, nadam se, diplomirati i onda što? Konobarit' ili radit' u nekakvom butiku. Stvarno loše
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 03:44   #65 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 684
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

bolje bi bilo pitanje zbog čega ne bi otišla iz hrvatske?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 16:31   #66 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
bolje bi bilo pitanje zbog čega ne bi otišla iz hrvatske?
Ne znam zbog čega, ali znam zbog koga
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 16:42   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,677
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Otišao bi zbog boljih životnih uvjeta i bolje spaćenih poslova.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 17:25   #68 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,997
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

ja bi otisao zbog previse nacionalizma,po mome misljenju,neka se nitko ne uvrijedi ali previse njih,pa cak i oni koje ja poznajem mrze neke druge narode,npr srbe samo zbog rata,ne shvacaju da nevini nisu krivi,to mi se ne svidja
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 17:44   #69 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ja sam jednom otišao iz Hrvatske zbog pišanja.

Najozbiljnije vam govorim. Bili na slovensko-hrvatskoj granici negdje iza Zagreba (ne znam točno gdje je to bilo), nešto smo se zaustavili, i meni se pripišalo ja fino otiđoh pišat, i kad sam se vratio, oni mi rekoše da sam pišao u Sloveniji.

Tako da sam ja postao jedan od rijetkih primjera urinarne emigracije. Ja sam iseljenik-pišač.
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 17:53   #70 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ja sam jednom otišao iz Hrvatske zbog pišanja.

Najozbiljnije vam govorim. Bili na slovensko-hrvatskoj granici negdje iza Zagreba (ne znam točno gdje je to bilo), nešto smo se zaustavili, i meni se pripišalo ja fino otiđoh pišat, i kad sam se vratio, oni mi rekoše da sam pišao u Sloveniji.

Tako da sam ja postao jedan od rijetkih primjera urinarne emigracije. Ja sam iseljenik-pišač.
sad mi je jasno čemu ovaj dio '' dežurni serator '' a jos i pisas sad
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, cega, hrvatske, otis li

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114