| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Društvo forumu; Ma ne bi ja isla nigdje...Sad kako razmsiljam nemam namjeru ici....Volim ovu zemlju, svoju zemlju i emocije me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Ma ne bi ja isla nigdje...Sad kako razmsiljam nemam namjeru ici....Volim ovu zemlju, svoju zemlju i emocije me vezu za nju strasno...A pare, ma smatram da se i u hrvatskoj moze zivjeti dobro...Samo treba volje, znanja i kojecega drugog za uspjeh...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? U nekim trenucima mi stvarno dođe da dam petama vjetra u tri pm odavdje na neko vrijeme... bilo gdje.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? odmah ovog trenutka bi otišla u njemačku, a zašto? Mislim da ima dovoljno razloga.
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Zato jer ne vidim ama baš nikakvu perspektivu u našoj divnoj zemlji. Za koju godinu ću, nadam se, diplomirati i onda što? Konobarit' ili radit' u nekakvom butiku. Stvarno loše ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? bolje bi bilo pitanje zbog čega ne bi otišla iz hrvatske?
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Ne znam zbog čega, ali znam zbog koga ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? ja bi otisao zbog previse nacionalizma,po mome misljenju,neka se nitko ne uvrijedi ali previse njih,pa cak i oni koje ja poznajem mrze neke druge narode,npr srbe samo zbog rata,ne shvacaju da nevini nisu krivi,to mi se ne svidja
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Ja sam jednom otišao iz Hrvatske zbog pišanja. Najozbiljnije vam govorim. Bili na slovensko-hrvatskoj granici negdje iza Zagreba (ne znam točno gdje je to bilo), nešto smo se zaustavili, i meni se pripišalo ja fino otiđoh pišat, i kad sam se vratio, oni mi rekoše da sam pišao u Sloveniji. Tako da sam ja postao jedan od rijetkih primjera urinarne emigracije. Ja sam iseljenik-pišač. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #70 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Citat:
sad mi je jasno čemu ovaj dio '' dežurni serator '' a jos i pisas sad ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, cega, hrvatske, otis li |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.