| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dijaspora Raspravljate o temi Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? u Društvo forumu; Da. U Hrvatskoj se često govori o "odljevu mozgova u inozemstvo". Ja sam jedan primjer nečeg posve suprotnog. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Da. U Hrvatskoj se često govori o "odljevu mozgova u inozemstvo". Ja sam jedan primjer nečeg posve suprotnog. Ja sam "odljev urina u inozemstvo". ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Citat:
![]()
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? | |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Nemam ništa protiv crnaca, niti su mi oni išta skrivili.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Ma je li? A zašto "bolje"? Iako nemam ništa protiv crnaca, jednostavno su mi smiješni, da ne kažem otužni, oni koji su fascinirani crncima, crnačkim "stilom života" i "crnačkom kulturom", a sve pod utjecajem MTV-a, loših američkih filmova i sličnih sranja...
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Citat:
Po meni to nije crnački način života, niti kulture, već američki filmski način života...
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. | |
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog čega biste otišli iz Hrvatske? Pa da, to je istina.
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas | Nebi nikada otisao iz moje Hrvatske,tu sam rodjen,tu me roditelji odgojili i skolovali,otac branio domovinu u ratu,da bude opet rata casno bi ju branio ..moje srce kuca i dise za njuPROUD 2 BE CROAT BOG I HRVATI
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, cega, hrvatske, otis li |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:11.

..moje srce kuca i dise za nju